chayanne Публикувано Януари 4, 2016 Публикувано Януари 4, 2016 Това го пробвах преди да пиша. Не ми се получи — дава черен екран и не иска да записва. Цитирай
johnnybravo Публикувано Януари 4, 2016 Автор Публикувано Януари 4, 2016 Аз така си правя клиповете от AppleTV. Важно е да си на "New Movie Recording" а НЕ на "New Screen Recording". Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
superson1c Публикувано Януари 4, 2016 Публикувано Януари 4, 2016 Мадамата показва че става, както и johnnybravo го е казал, и би трябвало да работи. И аз пробвах и при мен не става, изобщо не ми излиза тв-то в прозорчето за избор от куиктайма. Или иска някакви настройки (които не видях да има ) или трябва лаптопа и той да е вързан за монитора което обезмисля цялата идея. Цитирай
johnnybravo Публикувано Януари 4, 2016 Автор Публикувано Януари 4, 2016 Явно трябва да има закачено нещо към HDMI. Сега пробвах, но ми даде черен екран, защото ресивъра ми беше нагласен да предава от друг HDMI вход. Момента, в който превключих на Apple TV и образа се появи в QuickTime. 1 Цитирай
chayanne Публикувано Януари 4, 2016 Публикувано Януари 4, 2016 Значи не ми върши работа. Идеята ми е ако нямам монитор да виждам какво правя на ATV. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
londongunner Публикувано Януари 6, 2016 Публикувано Януари 6, 2016 Сега за феновете на Netflix има една супер промоция. PureVPN са свалили цената от $11.95 на $2.08 при положение, че си направите абонамент за две години. Големият бонус тук не е само цената, а това, че в нея е включен и двугодишен абонамент за Smart DNS. Smart DNS ви дава възможност да добавите ваши IP адреси в един whitelist, след което на избрани от вас устройства вкарвате един DNS, който ви се дава от Pure VPN и устройството има достъп до Netflix и други подобни услуги. По този начин не се налага да се правят никакви настройки на рутъра и да се закачате към VPN за да имате достъп до Netflix. В момента аз и LUBECA® гледаме по този начин от моят акаунт. Към моят whitelist съм добавил и две негови IP-та. __________________________________________________________________________ За феновете на Нетфликс вече няма нужда от VPN http://www.investor.bg/novini/261/a/netflix-startira-striiming-uslugata-si-v-nad-130-strani-vkliuchitelno-bylgariia-208996/ Цитирай
johnnybravo Публикувано Януари 6, 2016 Автор Публикувано Януари 6, 2016 Не е точно така, защото списъците със заглавия са различни за различните държави. Аз бях се логнал през USA IP и бях започнал да гледам филм, който ми изчезна от списъла, когато се логнах с UK IP. Но пак е повече от нищо Sent from my iPhone using Tapatalk Едно бързо демо със Starship Troopers: BG USA Този, който ми трябваше е през американското IP Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
Nick Snow Публикувано Януари 7, 2016 Публикувано Януари 7, 2016 Може ли да се гледат филми от американския списък с българска регистрация през vpm? Цитирай
johnnybravo Публикувано Януари 7, 2016 Автор Публикувано Януари 7, 2016 Погледни първият скрийншот горе. Всичко зависи откъде се логваш. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
baronbg Публикувано Януари 8, 2016 Публикувано Януари 8, 2016 MrMC Touch by Rootcoder, LLC. https://appsto.re/us/Nk-w_.i Някой пробвал ли го е? Цитирай
johnnybravo Публикувано Януари 8, 2016 Автор Публикувано Януари 8, 2016 Имам го, но по-добре портнато kodi Добавих си дриймбокса, зарежда каналите, има списък с тях, но няма икона TV, от която да си стартирам PVR клиента. edit: Може и аз да съм тъп и да не го намирам. Ако някой има успех, нека сподели. Sent from my iPhone using Tapatalk Оправих се Смених скина и всичко заспа. Sent from my iPhone using Tapatalk И IP телевизията върви добре Буферирането е само на HD каналите, защото съм през 3G с лош обхват. Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Януари 11, 2016 Публикувано Януари 11, 2016 tvOS 9.2 Beta New features and enhancements include: ● Bluetooth Keyboard support ● Folders support for grouping apps on Home screen ● MapKit support ● Siri support for US Spanish (in US only) and French Canadian (in Canada only) ● Siri support for UK English, Australian English and US English available across the UK, Australian and US Storefronts when English is set as the system language ● Updated App Switcher UI Цитирай
stangen Публикувано Януари 11, 2016 Публикувано Януари 11, 2016 DreamcatcheR ме е изпреварил. За момента бета-та може да се качва само през USB-C кабела. Цитирай
superson1c Публикувано Януари 11, 2016 Публикувано Януари 11, 2016 Малко ъпдейти и за коди: http://mirrors.kodi.tv/test-builds/darwin/tvos/ И клипче как се слага без да се загубят настройките: 2 Цитирай
stangen Публикувано Януари 11, 2016 Публикувано Януари 11, 2016 Благодарности, ъпдейтнах без грижи Цитирай
superson1c Публикувано Януари 12, 2016 Публикувано Януари 12, 2016 Изкочи и VLC http://www.redmondpie.com/vlc-app-for-apple-tv-4-released-can-play-almost-any-video-file-format/?pushup=1 1 Цитирай
gosta Публикувано Януари 13, 2016 Публикувано Януари 13, 2016 (редактирано) Някаква идея как да си даунгрейдна Infuse Pro? С всичкия си акъл съм забравил да спра атоматичните ъпдейти на приложенията , а пък умниците от Infuse ,са решили с последният ъпдейт, да спрат поддръжката на DivX. Много го харесвам плеара ама.....Поядосаха ме. Новият VLC -много бъгав. Не мога да изкарам звук от нито един филм . Тея пък сигурно проблемация с АС3-то имат някаква... Редактирано Януари 13, 2016 от gosta Цитирай
superson1c Публикувано Януари 13, 2016 Публикувано Януари 13, 2016 Пробвай OneVideo гледам че той поддържа divx i xvid даже има опция да си запазваш филми и музика или някви файлове на вътрешния диск. С VLC изобщо не мога да си вляза в капсулата, само ми вика че е празна ( хахаха), иначе с макбука няма ядове. Май са го придобрили нещо набързо, а и станаха много. Мисля че infuse, onevideo и mrmc са достатъчни + кодито като оправат като хората че и там още е боза. Цитирай
gosta Публикувано Януари 13, 2016 Публикувано Януари 13, 2016 (редактирано) За Infuse не знам какъв е проблема , но за VLC четох ,че просто не са включили този кодек и в следващите версии ще присъства. Редактирано Януари 13, 2016 от gosta Цитирай
stace Публикувано Януари 16, 2016 Публикувано Януари 16, 2016 Здравейте, Взех си АТВ 32 ГБ наскоро,но не мога да намеря каквото ми трябва из форума,т.е как да работя качествено с Плекс,Инфюз и други подобни-предимства,недостатъци-как да стриймвам от лаптопа си към АТВ и т.н.Ще се радвам някой да помогне. Благодаря ! Докладвай Изтрий мнение Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 16, 2016 Публикувано Януари 16, 2016 А аз сега да докладвам ли или да изтрия??? 1 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Януари 16, 2016 Публикувано Януари 16, 2016 (редактирано) При някой наблюдава ли се често дистанционното да се disconnect-ва и reconnect-ва? При мен - по 1-2 пъти на ден, а стои само на 2 метра от АТВ. От 1-2 дни пък забелязвам, че има проблеми с блутуута и по-точно когато съм свързал БТ слушалки и 5-6 пъти по време на серия звукът накъсва, като понякога за цели 4-5 секунди и изпускам какво си говорят.. Снощи пък за първи път почна адски много да ми лагва както звукът (накъсваше), така и дистанционното беше почти неизползваемо и реагираше с огромно закъснение. Рестартирах го, направих re-pair на слушалките, но без особена промяна. Батерията е заредена и на слушалките, и на дистанционното. Последното, за което се сещам, е рестор, но ми се вижда много крайно, а проблемът със звука се появи ей-така изведнъж. Не съм инсталирал никакви добавки през Xcode, дори не съм го свързвал още с мак-а с usb-c кабел. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Януари 16, 2016 от DreamcatcheR Цитирай
stace Публикувано Януари 16, 2016 Публикувано Януари 16, 2016 Извинете ме , но в търсачката не намерих нищо ! Не съм искал да съм мързелив, а още по- малко неучтив ! Хубав ден на всички . Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Anthony Публикувано Януари 16, 2016 Публикувано Януари 16, 2016 Някой знае ли дали има плеър, който поддържа .iso и 3D? Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.