gogi6 Публикувано Февруари 16, 2018 Публикувано Февруари 16, 2018 Този тип споделя интересни неща и винаги е бил прав, но сега нямам време да тествам. Ако на някой му се занимава, може да сподели после И това е репото:http://legionworldtv.com/wizard/ 2 Цитирай
Anthony Публикувано Февруари 17, 2018 Публикувано Февруари 17, 2018 На мен нещо не ми допада. Осра ми цялото Коди, всъщност го модифицира изцяло. Махам го. П.П. Няма махане това лайно. Не го слагайте, защото модифицира изцяло Коди, маха ви скиновете и настройките, КАКТО И ВСИЧКИТЕ ВИ ADD-ONs. Трябва да преинсталирате за да го разкарате и след това да настройвате всичко отначало. 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 17, 2018 Публикувано Февруари 17, 2018 Знаеш ли как? Без да преинсталираш. 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 17, 2018 Публикувано Февруари 17, 2018 От търсачката в добавки търсиш maintenance tool и инсталираш. Като влезеш в тази добавка трябва да има нещо от сорта fresh install . Това връща Коди в първоначални настройки. Иначе филми, сериали...всичко работи от този wizard? 1 Цитирай
Anthony Публикувано Февруари 17, 2018 Публикувано Февруари 17, 2018 A това няма ли да ми изтрие съществуващите add-on и настройки? Ми не знам дали работи, много тъпо е направено като организация, а като чета в тубата как го пусват...Забранява ти и адоните за субтитри и ти слага негови някакви. Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 17, 2018 Публикувано Февруари 17, 2018 Всеки wizard е така Понеже Коди си иска познания, тези готови wizard-ти ги ползват често като продават смарт у-ва. Идва клиента и му показват как с един клик може да гледа всичко. Може да махаш неговите добавки и да слагаш твои по желание..като opensubtitles примерно. Иначе да, с maintenances tool ще изтриеш всичко. Но разбрах, че с един клик пуска филма който искаш. Не го ли ползваш за това? Цитирай
Anthony Публикувано Февруари 17, 2018 Публикувано Февруари 17, 2018 Може и да го пуска с един клик, ама докато намериш филма, който искаш, е голяма мъка. И ти изкарва към 20 икони с едно и също заглавие. Кое да пуснеш, нямам идея. Отврат е като цяло и ми еба майката. Преинсталирах Коди и вече 2 часа го настройвам. Мразя го тоя плешив шопар 2 Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 17, 2018 Публикувано Февруари 17, 2018 Кои адони ползваш за филми? Цитирай
Anthony Публикувано Февруари 17, 2018 Публикувано Февруари 17, 2018 Genesis, Covenant, 1Channel 1 Цитирай
turganay Публикувано Февруари 17, 2018 Публикувано Февруари 17, 2018 Същото стана и при мен, всичко се прецака. Филмите наистина тръгват веднага но без суб. Трябваше наново да инсталирам opensubtitles.org. Филмите тръгват направо с HD качество. Ако търсите филм една и съща обложка се повтаря няколко пъти и това дразни. А къде са последните добавени филми не ги намирам. Може би го има но трябва да си поиграеш. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Февруари 20, 2018 Публикувано Февруари 20, 2018 Някой знае ли как мога да спра рекламите от тубата? Ако още веднъж чуя за ресторант рамаяна, ще счупя нещо.. ВПН ще свърши ли работа? Предложения? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 21, 2018 Публикувано Февруари 21, 2018 Kodi имаше адон за YouTube. Вървеше без реклами, но отдавна беше това. Трябва да го тествам. Другия начин е с ръчно въвеждане на DNS, но трябва да намериш подходящи. Edit: Тествах през Коди с добавката за YouTube и няма реклами. Цитирай
Monro Публикувано Май 12, 2018 Публикувано Май 12, 2018 Преди с Xcode си слагах Kodi-то безжично на АТВ, сега вече не успявам, някой да има такъв проблем? в Devices на xCode, виждам Kodi но в раздел Disconnected, опитах наново да ги сдвоя и като сваля кабела пак ми е в disconnected, а са в една и съща wifi Цитирай
gogi6 Публикувано Май 12, 2018 Публикувано Май 12, 2018 Ако държите на добре работещо Kodi, устройството Apple Tv трябва моментално да се насочи към OLX! Като се замисля, не е само това причината поради която мястото му е в Продавам 1 Цитирай
Tarashev Публикувано Май 12, 2018 Публикувано Май 12, 2018 Ползвам Apple TV с инсталирано KODI и един онлайн стриим през MrMC на всичките си телевизори. Не разбирам какъв е проблема!?!? За друго даже не се сещам да става! Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
stangen Публикувано Май 12, 2018 Публикувано Май 12, 2018 Подкрепям gogi6. с ATV дори и през NAS-a не можех да гледам BR без да ми буферира и накъсва(Естествено, променях xml-a за буферирането). Взех някакво китайско андроидно безумие и всичко тръгна без никаква драма. Няма буфериране, няма накъсване ....и вече няма ATV. 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Май 12, 2018 Публикувано Май 12, 2018 Сам го казваш, че за друго не става. Много от адоните за Коди не работят на Apple Tv. Самото му инсталиране е огромен проблем. Дори с платен абонамент може да спре да работи в най-неподходящия момент. Липса на български език (както и при гласово търсене, команди) , няма и да се появи. AirPlay....огромно разочарование за мен. Минусите са много, мога и още да изброявам, но не виждам смисъл. Цитирай
Tarashev Публикувано Май 12, 2018 Публикувано Май 12, 2018 Да 'е! Нали това казвам и аз! Нищо, че колегата от по-горе подкрепя само тебе!! Аз само за Коди-то и стримовете казвам - за което го ползвам постоянно, че ме удоволетворяват на 100% и туй то. Но ако искате - ще поспоря и аз !!!Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Monro Публикувано Май 12, 2018 Публикувано Май 12, 2018 аз ATV го използвам само за Коди, и през 7 дни го подписам и качам наново.. голяма драма, и то не всеки път става.. Гоги, препоръчай някое устройство, което да си кача Коди на него и да си го ползвам? Цитирай
simba4 Публикувано Май 12, 2018 Публикувано Май 12, 2018 Аз си взех това и много съм доволен!http://www.mi.com/en/mibox/Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 3 Цитирай
gogi6 Публикувано Май 12, 2018 Публикувано Май 12, 2018 То много хора си взехме и май всички сме доволни, но... да се придържаме към темата! 2 Цитирай
Georgi Pergelov Публикувано Октомври 14, 2018 Публикувано Октомври 14, 2018 Здравейте! Значи, взех си едно АТВ4 и аз, настроих го-всичко цветя и рози,НО! Изникна следния проблем: когато пускам филми от NAS-а, субтитрите излизат на знаци,не с букви. Търсих,гледах, не мога да разбера как да го оправя този проблем. Можете ли да ми помогнете? Цитирай
gogi6 Публикувано Октомври 14, 2018 Публикувано Октомври 14, 2018 С какво пускаш филма?Декодирането трябва да е windows cirilic Цитирай
Georgi Pergelov Публикувано Октомври 16, 2018 Публикувано Октомври 16, 2018 Когато го пускам от мака, няма проблем. Обаче, когато го пускам от приложението на QNAP - Qmedia, тогава се получава това. Търсих в настройките на АТВ-то дали може да се оправи,но не намирам Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.