gogi6 Публикувано Октомври 16, 2018 Публикувано Октомври 16, 2018 Това Qmedia няма ли настройки? Цитирай
momchil_g Публикувано Октомври 16, 2018 Публикувано Октомври 16, 2018 Аз си купих Infuse pro - никакъв проблем до сега. Цитирай
Georgi Pergelov Публикувано Октомври 18, 2018 Публикувано Октомври 18, 2018 на 16.10.2018 г. at 20:53, gogi6 написа: Това Qmedia няма ли настройки? Няма,за тва реших да питам. Ма явно няма да стане с това приложение Цитирай
Georgi Pergelov Публикувано Октомври 18, 2018 Публикувано Октомври 18, 2018 на 17.10.2018 г. at 0:50, momchil_g написа: Аз си купих Infuse pro - никакъв проблем до сега. И можеш да си цъкаш по настройките на субтитрите и т.н.? Искам да минимизирам отварянето на компа и искам от приложение да достъпвам файловете на qnap-а Цитирай
gogi6 Публикувано Октомври 19, 2018 Публикувано Октомври 19, 2018 Infuse има опция и за търсене на субтитри онлайн. MrMC също. Цитирай
momchil_g Публикувано Октомври 19, 2018 Публикувано Октомври 19, 2018 на 18.10.2018 г. at 22:07, Georgi Pergelov написа: И можеш да си цъкаш по настройките на субтитрите и т.н.? Искам да минимизирам отварянето на компа и искам от приложение да достъпвам файловете на qnap-а Ами аз свалям фила и субтитрите на домашен сървър. Единствено проверям дали са с еднакво име. След това от настройките на infuse променяш всичко, включително и ако са разместени. Цитирай
Georgi Pergelov Публикувано Октомври 20, 2018 Публикувано Октомври 20, 2018 Купих си infuse и е супер! Много ви благодаря! Цитирай
JmeLche Публикувано Октомври 20, 2018 Публикувано Октомври 20, 2018 Когато го пускам от мака, няма проблем. Обаче, когато го пускам от приложението на QNAP - Qmedia, тогава се получава това. Търсих в настройките на АТВ-то дали може да се оправи,но не намирамПогледни хубаво настройките на qnap в раздела , мисля, че беше DLN ! Аз нямам никакви ядове с апликацията.Sent from my iPhone XS Max dual using Tapatalk Цитирай
gogi6 Публикувано Октомври 12, 2019 Публикувано Октомври 12, 2019 Някой дали е джейлнал ATV 4,TvOS 12.4 с Chimera? Чудя се дали сега, или да чакам CheckM8 за 13Edit:Джейлнах за тест, но май много неща са променени. Cydia Impactor иска да генерирам парола от Apple за да инсталира Chimera. На Марто репото е неизползваемо за KODI /ATV. Ако е така, джейла вече ми се вижда ненужен. Цитирай
Kery70 Публикувано Юли 25, 2020 Публикувано Юли 25, 2020 Да не отварям нова тема ще питам тук, след последния ъпдейт на HBO GO, на atv 4, ми изчезна хисторито. Имам два дивайса и двата са чисти 4ки. Не показва синята лента долу под снимката на филма, хисторито седи празно, а инак ако отворя филма помни до къде съм и пита дали да почне отначало или да продължи. Някой друг със същия проблем? Дразнещо е при сериалите, на ми бокса си се показва всичко и е ок. Поздрави. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.