Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Въпрос

Публикувано

Здравейте, взех си 6S и си сложих картата след това от Настойки -> Mail,Contact -> и оттам Импортиране на контакти от SIM

Обаче ми импортира около 70% от контактите останалите са само номера без имена. Импортирало ми е контакти на латиница както и на кирилица не знам защо не е всички. Възможно ли е друга алтернатива за импортиране?

8 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Някой Нокии правят така. Импортирай ги първо на компютъра. Има теми как става, а и не си написал от какъв телефон минаваш на IPhone. За Андроид има доста начини.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 0
Публикувано (редактирано)

Минавам от Android /Samsung Note 3/ към iPhone 6S, какви са възможностите за възстановяване на имената?

Гледах в Google Account който съм синхронизирал с iPhone Обаче оттам излизат само 7 номера не всичките който ги имах запаметени. Благодаря предварително

Редактирано от Matrata
  • 0
Публикувано

Върни си картата в Андроида, изтегли PhoneCopy направи си акаунт и синхронизирай. После изтегли същата програма на iPhone и синхронизирай. Преди това изтрий това което имаш на iPhone за да не стане каша.

• 0
Публикувано

Дърпаш си която и да е програма за бакъп на контакти на андроида.

Правиш си бакъп и си го пращаш на пощата /почти вдички поддържат тази опция/.

После си отваряш файла на айфона и го инпортваш.

Така запазваш абсолютно всички допълнителни данни на контактите.

• 0
Публикувано

Благодаря на всички, андроида го продадох и няма как има 1 тугла с андроид ама програмата която колегата @baronbg спомена не се поддържа от андроида синхронизирах си фейсбука и тези дето бяха с номера им излезе фейсбука и ги записах останаха 10-15контакта който нямат фейсбук и ги изтрих и готово :D

Благодаря отново ще е полезна на някой колеги а също така и на мен вбъдеще ако ми се наложи да помогна на някой приятел. Също така преди темата да е затворена и изхвърлена в кошчето. Mоята приятелка е с iPhone 4 и чакаме да доставят iPhone 6S Gold /никъде го няма наличен/ мисълта ми при нея как най-безопасно и без да се загубят данни да ги прехвърлим от 4ката на 6цата /снимки,контакти,съобщения и др./

• 0
Публикувано

С icloud.

• 0
Публикувано

Снимките ги запази на комп, а всичко останало с облака.

• 0
Публикувано

Свали си Move to iOS от плейстор и оттам е лесно ;)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...