Grievous Публикувано Март 14, 2010 Публикувано Март 14, 2010 Страхотно радио, което надмина очакванията ми. Много музика, възможност да се запише във формат mp3 (записа се съхранява във var/mobile/Applications/xxxxxPocket Tunes/Documents/PtRecordings) и вече избор/смяна на скин. http://itunes.apple.com/linkmaker/ Теглите, разархивирате и папката PtSkins поставяте чрез iFunBox във var/mobile/Applications/xxxxxxx/Pocket Tunes/Documents Ако нямате тази папка си я създавате. Скиновете вече могат да бъдат изтеглени без препратка към iTunes и $0.99. Отваряте Pocket Tunes и горе в ляво ще видите иконката, натискате и Get More Skins. 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Март 14, 2010 Публикувано Март 14, 2010 Подкрепям. Радва ме от няколко дни. Мерси за скиновете Цитирай
Grievous Публикувано Март 14, 2010 Автор Публикувано Март 14, 2010 Само да добавя. Скиновете в архива са мисля 8, като съм премахнал Christmas Skin, който е безплатен, но така и не ги виждам останалите. Налични са само тези предлагани от самата програма. Все още търся вариант. Не са кой знае какво, но колкото повече, толкова по-добре. Нека има. Цитирай
The Shaman Публикувано Март 14, 2010 Публикувано Март 14, 2010 Малко мудно ъпдейтва каталога... Цитирай
WolfDale Публикувано Март 15, 2010 Публикувано Март 15, 2010 За програмата мога само да кажа 6+ в коминация с Backgorunder няма равна ! Колкото до каталога при мен само първия път беше мудно после става доста бързо (пуснах го за тест, не бях я ползвал от околко 2 седмици) ! Към функциите можеш да добавиш, че има възможност за директно пускане на радио от някой сайт през вградения браузър (разбира се когато то поддържа даденя там формат), което доста удобно. Имам обаче неприятен проблем със станциите във *.ogg формат - постоянно прекъсва (ползвам я само през wi-fi, като интернета ми 45mbit), интересното е, че при тези които използват mp3 стрийминг го няма проблема независимо от качеството/битрейта на станцията. Цитирай
joshua1982 Публикувано Март 15, 2010 Публикувано Март 15, 2010 Би било добре да може да се настройва буфера, а и някой ако ме свете как да добавя поддръжка за AAC+ decoding допълнителния плъгин, равен няма да има. Цитирай
s0urce Публикувано Март 16, 2010 Публикувано Март 16, 2010 и аз съм много доволен от програмката благодаря на Grievous и за скиновете Цитирай
Pe6o666 Публикувано Март 17, 2010 Публикувано Март 17, 2010 Супер е! Grievous отдавна ме светна за това и още не съм му благодарил! Е, благодаря :mrgreen: Цитирай
v3s0_b0y Публикувано Март 19, 2010 Публикувано Март 19, 2010 Да попитам на всички ли се получава това с скиновете?Защото при мен не!Слагам папката със скиновете в папката на програмата (където е посочил Grievous) respring или reboot и нищо не се получава ,като дам на get more skins и имам само default ?Някакви идеи за оправия ?!? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
The Shaman Публикувано Март 19, 2010 Публикувано Март 19, 2010 Само да добавя. Скиновете в архива са мисля 8, като съм премахнал Christmas Skin, който е безплатен, но така и не ги виждам останалите. Налични са само тези предлагани от самата програма. Все още търся вариант. Не са кой знае какво, но колкото повече, толкова по-добре. Нека има. Цитирай
v3s0_b0y Публикувано Март 19, 2010 Публикувано Март 19, 2010 Нещо не разбирам какво се оптваш да ми кажеш Шамане?!?Скиновете ги имам и ги слагам където е посочено но програмата не иска да ми ги намери/отвори като я цакна. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
turganay Публикувано Март 19, 2010 Публикувано Март 19, 2010 Натисни върху Get More, като ти отвори скиновете натисни върху тях и ще ти изпише "download" . Цитирай
v3s0_b0y Публикувано Март 19, 2010 Публикувано Март 19, 2010 Мерси братле стана точно както каза Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
vasko1987 Публикувано Юни 29, 2010 Публикувано Юни 29, 2010 Аз нещо имам проблем. Пробвах и с 5.5.4 и с 5.5.3, но при стартиране ме изхвърля. Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 29, 2010 Публикувано Юни 29, 2010 Ето, да си лекуваш проблема: Какво да правим, ако някое приложение ни изхвърля? Цитирай
John Digweed Публикувано Юни 29, 2010 Публикувано Юни 29, 2010 Аз в момента слушам радио, с 5.54 Цитирай
vasko1987 Публикувано Юни 29, 2010 Публикувано Юни 29, 2010 С метода на johnybravo не се получава. От клипчето видях, че на него го изхвърля почти веднага, докато при мен зарежда 9-10 секунди.(ако е въобще от значение) Цитирай
WolfDale Публикувано Юли 2, 2010 Публикувано Юли 2, 2010 При мен също крашва, с ldid също няма успех. Все пак БРАВО на Grievous за труда ! Цитирай
Grievous Публикувано Август 24, 2010 Автор Публикувано Август 24, 2010 Аз също видях вчера, че е 5.5.3. Някой да я сложи и да провери в About какво пише. Ако е така ще затрием. Цитирай
WolfDale Публикувано Септември 8, 2010 Публикувано Септември 8, 2010 При мен не пали, ARMv7 ? Цитирай
Grievous Публикувано Септември 8, 2010 Автор Публикувано Септември 8, 2010 На 3GS пали та огън се вдига. Тествана и работи. Цитирай
BANNN Публикувано Септември 8, 2010 Публикувано Септември 8, 2010 При мен не пали, ARMv7 ? Защото е кракната за 3Gs! Ся да можем да я направим и за 3G (ARMv6) ще е огън! Цитирай
Grievous Публикувано Февруари 8, 2011 Автор Публикувано Февруари 8, 2011 Pocket Tunes Radio 5.5.8 What's new:- Version 5.5.8 fixes some uncommon crashes at startup or when playing certain recordings and podcasts. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.