gosta Публикувано Ноември 30, 2015 Публикувано Ноември 30, 2015 Реших да ъпгрейдна старият ми лаптоп и да го позабързам. Купих си SSD на Кингстън 240 GB, което вече е сложено и лети като вятъра. Реших старият хард, да го бодна на мястото на писачка за да му ползвам и мястото от 1TB. Всичко хубаво , обаче, не го виждам в май компютър изобщо не излиза никъде. Кади-то , което ползвам е някакво универсално куча марка . През Usb кади ,си се вижда идеално . Диска не е форматиран откакто съм го свалил и си е с уиндоус на него , програми и тн и тн. Въпроса ми е защо не ми го показва компа? Причината във форматирането, кадито или дъното е ? В какъв формат да го преформатирам ? Нета е пълен с успешни резултати със същата машина. Темата не е за Мак , та за това я боднах тука. Благодаря предварително. Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 30, 2015 Публикувано Ноември 30, 2015 Ако приемем, че ти е наред буксата на дъното - остава да видиш в биос-а как стои положението. Цитирай
BulgarianSS Публикувано Декември 1, 2015 Публикувано Декември 1, 2015 Виж в биоса,да не е изключено като опция. Запали един диск с windows и виж преди инсталация дали го виждаш. Ако там го има го изтрий и го създай наново. Цитирай
gosta Публикувано Декември 1, 2015 Автор Публикувано Декември 1, 2015 Да, в биоса е бил проблема . Лети на пушка сега. Благодаря Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.