Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано (редактирано)

Е как на кой - на Хан Соло и Лея. И е сестра на лошия. Хм.. Sounds familiar? :smile:

А иначе за 150$ можеш и ти да си имаш BB8 :smile:

http://store.sphero..../bb-8-by-sphero

bb8-charger-1_1024x1024.png?v=1441428782

Редактирано от arm11

Е видях го, ама 150 $ е доста пари за подобна играчка.

Иначе нито Лея, нета Хан Соло по никакъв начин във филма подсказват подобна връзка. Вероятно е дъщеря на Люк Скайлокър, иначе няма от къде да има силата, а и очевидно я има доста по-силна от тази на Кайло Рен.

Редактирано от arm11
Публикувано

Айде, по-умерено с изказванията моля.

Нужно ли е да слагам спойлери?

Публикувано

Хаха, това не са никакви спойлери, защото си измисляме в момента. Нищо от казаното в последните 2 поста не се споменава във филма. :)

Аз не отварях темата преди да гледам филма, защо мислите, че другите го правят?

Публикувано

Ти не съди по себе си за другите. Както и да е, разбрахте ми идеята.

Публикувано

Гледах го и аз на IMAX 3D във Варна, няма кво друго повече да кажа освен, че беше мноооого добър. :D

Публикувано

Е видях го, ама 150 $ е доста пари за подобна играчка.

Иначе нито Лея, нета Хан Соло по никакъв начин във филма подсказват подобна връзка. Вероятно е дъщеря на Люк Скайлокър, иначе няма от къде да има силата, а и очевидно я има доста по-силна от тази на Кайло Рен.

Не е задължително, родителите или единия от тях да са джедаи за да притежаваш силата.

Анакин на кой се е метнал? Той няма родители джедаи

Публикувано

Никога не се споменава кой е баща му, но последващите истории дават връзката между джедаИте ( поне на главните героИ ).

Публикувано

Доста слаб. Чакаме Дисни Индиана Джоунс 5. Там поне надали ще го насерат повече от 4.

Публикувано

С Индиана Джоунс 4 вдигнаха летвата много, трудно, ще направят по-тъп от него...

Публикувано

Да, де, точно това имам предвид :D Ама все пак Дрисни винаги може да ни изненадат. Щом със сценариста на най-добрите Епизод 5 и 6 успяха да наакат сценарият на Епизод 7, а с композиторът на всички епизоди успяха да направят най-слабата музика, то няма да съм особено учуден ако изпраскат невиждан Индиана Джоунс в лошият смисъл на думата :tooth:

Епизод 7 може да хареса само на хора, които наистина не са задълбочени фенове на поредицата, не са чели книги по Star Wars Universe и не се задълбочават кой знае колко. Некадърната и уродлива гей-версия на Дарт Вейдър е просто потресаваща. Мога да пиша 1 час защо филмът не струва, ама няма смисъл. Всеки си има своята истина.

Публикувано

И аз го гледах. Не съм чел темата задълбочено. Не съм фен на сериала, но на първо четене бих казал предвидим! Във всеки един момент, знаех какво ще стане, кой ще излезе и т.н. Филм от калибъра на Starship Troopers или подобни. Плюс е, че го гледах на DBox и седалката кърти от всякъде :)

Старите герои няма да коментирам. Дано Соло е умрял, че иначе ще гледаме агонията на Харисън Форд, още една серия, минимум :)

Публикувано

Това за Хан Соло ми хареса!

• 9 месеца по-късно...
  • 2 месеца по-късно...
Публикувано

Няма какво да се коментира, супер е!

Публикувано

Филма е добър, но трябва да се разграничи от идеята за трилогия. Серията ще е единична, което контрастира с идеята на Сагата. Иначе историята е добре оформена и изиграна от доста неизвестни актьори, но на високо ниво.

П.П. Не знам колко е интереса, но билета го взех две минути преди началото и в залата имаше само още един човек, освен мен. 

Публикувано

Аз мисля да ида днес или утре да гледам. Дано не остана разочарован.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Аз днес го гледах и съм със смесени чувства.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Поредната тъжна вест тази година за починал артист: Мир на праха и!

Почина актрисата Кари Фишър, изиграла принцеса Лея в "Междузвездни войни"

Актрисата Кари Фишър, известна с ролята си на принцеса Лея от сагата „Междузвездни войни", почина на 60-годишна възраст.

Кари Фишър бе приета в болница след сърдечен арест на 23 декември тази година. 60-годишната актриса е претърпяла сърдечна криза по време на 11-часов полет от Лондон за Лос Анджелис. Тя настъпила петнадесетина минути преди приземяването в американския град. Пътник медик й оказал спешна помощ, а парамедици посрещнали полета от Лондон при пристигането му, след като екипажът докладвал за пасажер в безсъзнание. Актрисата от "Междузвездни войни" бе настанена за лечение в интензивно отделение в болница в Лос Анджелис.

Кари Фишър е родена на 21 октомври 1956 г. в Лос Анджелис. Тя е дъщеря на две холивудски легенди - Деби Рейнолдс и Еди Фишър. На 15 години напуска училище, за да се посвети на шоубизнеса. През следващата година Кари играе в пиеса на Бродуей заедно с майка си. Фишър завършва актьорско майсторство в Лондон.

Кари прави филмовия си дебют през 1975 г., партнирайки на Уорън Бийти в „Шампоан". Същата година се явява на кастинг за роля във филма на Джордж Лукас „Междузвездни войни" - нискобюджетна научна фантастика. В голяма конкуренция тя е избрана за ролята на принцеса Лея Органа.

Филмът от 1977 година бие всички рекорди в класациите по приходи и се превръща в класика, изстрелвайки Фишър към славата. Десетилетия по-късно той все още е един от най-обичаните филми на всички времена. Според слуховете по време на снимките на „Междузвездни войни" Кари имала връзка с Харисън Форд - актьора, който играе Хан Соло.

След успеха на „Междузвездни войни" излизат продължения, като Фишер играе в "Междузвездни войни 7: Силата се пробужда".

....

Източник: http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1632836

П.П. Онзи ден Мадона написа - Няма ли вече тази 2016-та да се маха. Това е във връзка със смърта на Джордж Майкъл. За съжаление явно още няма да си заминава тази 2016-та.

• 4 седмици по-късно...

Официално вече е ясно заглавието на следващия епизод 8 от сагата и то е:

STAR WARS: THE LAST JEDI.

IMG_0017.JPG

Редактирано от Asen_77
  • 10 месеца по-късно...
Публикувано

Току що го изгледах, доста е добър!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано
преди 2 часа, simba4 написа:

Току що го изгледах, доста е добър!

Star Wars 8 ли изгледа току що?

Публикувано

Въййй, мен ми излезе The Foreign!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...