DreamcatcheR Публикувано Декември 29, 2015 Публикувано Декември 29, 2015 (редактирано) Е как на кой - на Хан Соло и Лея. И е сестра на лошия. Хм.. Sounds familiar? А иначе за 150$ можеш и ти да си имаш BB8 http://store.sphero..../bb-8-by-sphero Редактирано Декември 29, 2015 от arm11 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Декември 29, 2015 Автор Публикувано Декември 29, 2015 (редактирано) Е видях го, ама 150 $ е доста пари за подобна играчка. Иначе нито Лея, нета Хан Соло по никакъв начин във филма подсказват подобна връзка. Вероятно е дъщеря на Люк Скайлокър, иначе няма от къде да има силата, а и очевидно я има доста по-силна от тази на Кайло Рен. Редактирано Декември 29, 2015 от arm11 Цитирай
arm11 Публикувано Декември 29, 2015 Публикувано Декември 29, 2015 Айде, по-умерено с изказванията моля. Нужно ли е да слагам спойлери? Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Декември 29, 2015 Публикувано Декември 29, 2015 Хаха, това не са никакви спойлери, защото си измисляме в момента. Нищо от казаното в последните 2 поста не се споменава във филма. Аз не отварях темата преди да гледам филма, защо мислите, че другите го правят? Цитирай
arm11 Публикувано Декември 29, 2015 Публикувано Декември 29, 2015 Ти не съди по себе си за другите. Както и да е, разбрахте ми идеята. Цитирай
WULAS Публикувано Януари 1, 2016 Публикувано Януари 1, 2016 Гледах го и аз на IMAX 3D във Варна, няма кво друго повече да кажа освен, че беше мноооого добър. 2 Цитирай
LUBECA Публикувано Януари 2, 2016 Публикувано Януари 2, 2016 Е видях го, ама 150 $ е доста пари за подобна играчка. Иначе нито Лея, нета Хан Соло по никакъв начин във филма подсказват подобна връзка. Вероятно е дъщеря на Люк Скайлокър, иначе няма от къде да има силата, а и очевидно я има доста по-силна от тази на Кайло Рен. Не е задължително, родителите или единия от тях да са джедаи за да притежаваш силата. Анакин на кой се е метнал? Той няма родители джедаи Цитирай
Asen_77 Публикувано Януари 2, 2016 Автор Публикувано Януари 2, 2016 Никога не се споменава кой е баща му, но последващите истории дават връзката между джедаИте ( поне на главните героИ ). Цитирай
Anthony Публикувано Януари 3, 2016 Публикувано Януари 3, 2016 Доста слаб. Чакаме Дисни Индиана Джоунс 5. Там поне надали ще го насерат повече от 4. 4 Цитирай
arm11 Публикувано Януари 3, 2016 Публикувано Януари 3, 2016 С Индиана Джоунс 4 вдигнаха летвата много, трудно, ще направят по-тъп от него... 3 Цитирай
Anthony Публикувано Януари 3, 2016 Публикувано Януари 3, 2016 Да, де, точно това имам предвид Ама все пак Дрисни винаги може да ни изненадат. Щом със сценариста на най-добрите Епизод 5 и 6 успяха да наакат сценарият на Епизод 7, а с композиторът на всички епизоди успяха да направят най-слабата музика, то няма да съм особено учуден ако изпраскат невиждан Индиана Джоунс в лошият смисъл на думата Епизод 7 може да хареса само на хора, които наистина не са задълбочени фенове на поредицата, не са чели книги по Star Wars Universe и не се задълбочават кой знае колко. Некадърната и уродлива гей-версия на Дарт Вейдър е просто потресаваща. Мога да пиша 1 час защо филмът не струва, ама няма смисъл. Всеки си има своята истина. 7 Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 9, 2016 Публикувано Януари 9, 2016 И аз го гледах. Не съм чел темата задълбочено. Не съм фен на сериала, но на първо четене бих казал предвидим! Във всеки един момент, знаех какво ще стане, кой ще излезе и т.н. Филм от калибъра на Starship Troopers или подобни. Плюс е, че го гледах на DBox и седалката кърти от всякъде Старите герои няма да коментирам. Дано Соло е умрял, че иначе ще гледаме агонията на Харисън Форд, още една серия, минимум 2 Цитирай
mirror Публикувано Декември 22, 2016 Публикувано Декември 22, 2016 Няма какво да се коментира, супер е! Цитирай
Asen_77 Публикувано Декември 22, 2016 Автор Публикувано Декември 22, 2016 Филма е добър, но трябва да се разграничи от идеята за трилогия. Серията ще е единична, което контрастира с идеята на Сагата. Иначе историята е добре оформена и изиграна от доста неизвестни актьори, но на високо ниво. П.П. Не знам колко е интереса, но билета го взех две минути преди началото и в залата имаше само още един човек, освен мен. 2 Цитирай
niksan1979 Публикувано Декември 22, 2016 Публикувано Декември 22, 2016 Аз мисля да ида днес или утре да гледам. Дано не остана разочарован.Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
johnnybravo Публикувано Декември 23, 2016 Публикувано Декември 23, 2016 Аз днес го гледах и съм със смесени чувства. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Декември 27, 2016 Автор Публикувано Декември 27, 2016 Поредната тъжна вест тази година за починал артист: Мир на праха и! Почина актрисата Кари Фишър, изиграла принцеса Лея в "Междузвездни войни" Актрисата Кари Фишър, известна с ролята си на принцеса Лея от сагата „Междузвездни войни", почина на 60-годишна възраст. Кари Фишър бе приета в болница след сърдечен арест на 23 декември тази година. 60-годишната актриса е претърпяла сърдечна криза по време на 11-часов полет от Лондон за Лос Анджелис. Тя настъпила петнадесетина минути преди приземяването в американския град. Пътник медик й оказал спешна помощ, а парамедици посрещнали полета от Лондон при пристигането му, след като екипажът докладвал за пасажер в безсъзнание. Актрисата от "Междузвездни войни" бе настанена за лечение в интензивно отделение в болница в Лос Анджелис. Кари Фишър е родена на 21 октомври 1956 г. в Лос Анджелис. Тя е дъщеря на две холивудски легенди - Деби Рейнолдс и Еди Фишър. На 15 години напуска училище, за да се посвети на шоубизнеса. През следващата година Кари играе в пиеса на Бродуей заедно с майка си. Фишър завършва актьорско майсторство в Лондон. Кари прави филмовия си дебют през 1975 г., партнирайки на Уорън Бийти в „Шампоан". Същата година се явява на кастинг за роля във филма на Джордж Лукас „Междузвездни войни" - нискобюджетна научна фантастика. В голяма конкуренция тя е избрана за ролята на принцеса Лея Органа. Филмът от 1977 година бие всички рекорди в класациите по приходи и се превръща в класика, изстрелвайки Фишър към славата. Десетилетия по-късно той все още е един от най-обичаните филми на всички времена. Според слуховете по време на снимките на „Междузвездни войни" Кари имала връзка с Харисън Форд - актьора, който играе Хан Соло. След успеха на „Междузвездни войни" излизат продължения, като Фишер играе в "Междузвездни войни 7: Силата се пробужда". .... Източник: http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1632836 П.П. Онзи ден Мадона написа - Няма ли вече тази 2016-та да се маха. Това е във връзка със смърта на Джордж Майкъл. За съжаление явно още няма да си заминава тази 2016-та. Цитирай
Asen_77 Публикувано Януари 23, 2017 Автор Публикувано Януари 23, 2017 (редактирано) Официално вече е ясно заглавието на следващия епизод 8 от сагата и то е: STAR WARS: THE LAST JEDI. Редактирано Януари 23, 2017 от Asen_77 2 Цитирай
simba4 Публикувано Декември 6, 2017 Публикувано Декември 6, 2017 Току що го изгледах, доста е добър!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Asen_77 Публикувано Декември 6, 2017 Автор Публикувано Декември 6, 2017 преди 2 часа, simba4 написа: Току що го изгледах, доста е добър! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Star Wars 8 ли изгледа току що? Цитирай
simba4 Публикувано Декември 6, 2017 Публикувано Декември 6, 2017 Въййй, мен ми излезе The Foreign!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.