Boiko7557 Публикувано Декември 23, 2015 Публикувано Декември 23, 2015 Искам да преместя от Локация C: във друга Локация на хард диска ! Tъй като мястото ми е запълнено вече не мога да направя back up ! Благодаря предварително за отговорите ! Весели Празници ! Цитирай
dessyteneva Публикувано Декември 23, 2015 Публикувано Декември 23, 2015 Отваряш iTunes, горе в ляво цъкаш малката иконка, от падащото меню избираш Preferences, ще ти излезе една табличка, най-вдясно таб Advances и ще се ориентираш, има пътя и change бутон. Ако питаш за самата програма, ще трябва да я преинсталираш и тогава да посочиш къде. Цитирай
Boiko7557 Публикувано Декември 23, 2015 Автор Публикувано Декември 23, 2015 (редактирано) Отваряш iTunes, горе в ляво цъкаш малката иконка, от падащото меню избираш Preferences, ще ти излезе една табличка, най-вдясно таб Advances и ще се ориентираш, има пътя и change бутон. Благодаря за бързия отговор , но не става въпрос за директорията която съхранява музика и програми , а за инсталационната папка на iTunes И Apple документите ! Те са около 500-600 MB които искам да преместя от Директория C: във Директория D: да кажем ! Има C/Program Files/Apple/ ... това искам да го преместя да е във D/Apple примерно ! Редактирано Декември 23, 2015 от Boiko7557 Цитирай
dessyteneva Публикувано Декември 23, 2015 Публикувано Декември 23, 2015 Преинсталираш и при самата инсталация ще те пита къде да я инсталира, направи си архив на старата папка преди това. И моля те, не цитирай предходен пост, счита се за спам според правилата! Цитирай
Boiko7557 Публикувано Декември 23, 2015 Автор Публикувано Декември 23, 2015 Благодаря за отговора ! Нали така няма да загубя старите back up файлове и цялата налична информация която имам ? Цитирай
dessyteneva Публикувано Декември 23, 2015 Публикувано Декември 23, 2015 Да ти кажа честно не знам, да изчакаме друг да се включи с директорията, в която праве бекъпите, аз не ги ползвам и не мога да отговоря къде ги прави.Не трябва ли да са в облака все пак? Eдит:това е пътя май: C:\Documents and Settings\твойто име\Application Data\Apple Computer\MobileSync\Backup Цитирай
Boiko7557 Публикувано Декември 23, 2015 Автор Публикувано Декември 23, 2015 Аз в облак нищо не слагам Инсталирах iTunes във другата директория D: ! Сега ще опитам да направя най-опростеното , като направя copy/paste на всички Apple папки и файлове във новата директория D: ако не стане , ще ги върна на първоначалното си място ! Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 25, 2015 Публикувано Декември 25, 2015 Тюнсът по дефолт пише юзър датата в Ц, каквото и да правиш. Свали си парагон диск партишънър(безплатен е) и си увеличи ц-то. Цитирай
turieca Публикувано Декември 25, 2015 Публикувано Декември 25, 2015 Е няма ли да стане да премести либрарито и после с шифт и стартиране на тюнса да го посочи. Така си запазвах преди либраритата, като нямаше облаци. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 25, 2015 Публикувано Декември 25, 2015 Често накрая резултата е преинсталиране на уиндоус. Цитирай
turieca Публикувано Декември 25, 2015 Публикувано Декември 25, 2015 От преместването на кибрарито ли? Никога не ми е правило проблем. Sent from my iPad using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.