Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Windows лаптоп - проблем

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте, не намерих подходящ раздел.. Предполагам защото тук всичко е свързано с Apple, iOS, Mac..

Трябва ми малко помощ за лаптопа.. нещо се случи.. просто го включвам, зарежда си както си му е реда.. стигам до десктопа и изведнъж това.. и така всеки път.. не ме оставя дори да поразгледам малко.. всичко става в рамките на 5-10 секунди след като вече съм на десктопа :)

Помагайте.. хич не ми се иска да преинсталирам :)d82e41c8ee9e280fc31023c681a8ee51.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Мен ми прилича на изгорял рам модул(рам памет). Ако не е в гаранция го отвори и ако е с две плочки махни едната да тръгне да работи на принципа "проба грешка" т.е ако не едната пробваш да махнеш другата. Успех.

Публикувано

Дадох му Restore.. да видим какво ще стане..

Явно е било някакъв бъг в софтуера :) След restore, нямам проблем :) Мерси все пак.

Публикувано

Обикновено при син екран има хардуерен проблем. В офиса редовно се случва като поръчаме нови компютри да има 2-3, които го правят след няколко дена ползване. Я от видео карта, я от неизрядно SSD, я нещо друго. Вариантите са много.

Публикувано

Ох, като гледам такива теми, се връщам в миналото. Такива стряскащи екрани не съм виждал от 6 г., или откакто минах на Мак.. :)

Публикувано

Аз имах подобен проблем, даваше син екран когато си поискаше, и това след смяна на HDD и дъно(гаранционен беше) интересното беше че го правеше само с 64 бита уиндоус, след година мъки се оправи като му инсталирах драивър за чипсета и от тогава нямам никакви проблеми.

Публикувано

Харда е заминал най-вероятно.

Може и проблем по дъното,но в 9/10 е харда.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...