Петко Иванов Публикувано Декември 28, 2015 Публикувано Декември 28, 2015 Здравейте, не намерих подходящ раздел.. Предполагам защото тук всичко е свързано с Apple, iOS, Mac.. Трябва ми малко помощ за лаптопа.. нещо се случи.. просто го включвам, зарежда си както си му е реда.. стигам до десктопа и изведнъж това.. и така всеки път.. не ме оставя дори да поразгледам малко.. всичко става в рамките на 5-10 секунди след като вече съм на десктопа Помагайте.. хич не ми се иска да преинсталирам Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
koksibg Публикувано Декември 28, 2015 Публикувано Декември 28, 2015 Мен ми прилича на изгорял рам модул(рам памет). Ако не е в гаранция го отвори и ако е с две плочки махни едната да тръгне да работи на принципа "проба грешка" т.е ако не едната пробваш да махнеш другата. Успех. 1 Цитирай
Петко Иванов Публикувано Декември 28, 2015 Автор Публикувано Декември 28, 2015 Дадох му Restore.. да видим какво ще стане.. Sent from my iPhone using Tapatalk Явно е било някакъв бъг в софтуера След restore, нямам проблем Мерси все пак. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
kal1ch Публикувано Декември 29, 2015 Публикувано Декември 29, 2015 Обикновено при син екран има хардуерен проблем. В офиса редовно се случва като поръчаме нови компютри да има 2-3, които го правят след няколко дена ползване. Я от видео карта, я от неизрядно SSD, я нещо друго. Вариантите са много. Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Декември 29, 2015 Публикувано Декември 29, 2015 Ох, като гледам такива теми, се връщам в миналото. Такива стряскащи екрани не съм виждал от 6 г., или откакто минах на Мак.. Цитирай
blizzard Публикувано Декември 30, 2015 Публикувано Декември 30, 2015 Аз имах подобен проблем, даваше син екран когато си поискаше, и това след смяна на HDD и дъно(гаранционен беше) интересното беше че го правеше само с 64 бита уиндоус, след година мъки се оправи като му инсталирах драивър за чипсета и от тогава нямам никакви проблеми. Цитирай
BulgarianSS Публикувано Януари 1, 2016 Публикувано Януари 1, 2016 Харда е заминал най-вероятно. Може и проблем по дъното,но в 9/10 е харда. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.