aserrr Публикувано Декември 29, 2015 Публикувано Декември 29, 2015 Леми Килмистър - основателят и фронтмен на британската хеви метъл банда Motörhead, почина на 70-годишна възраст броени дни, след като бе диагностициран с тежка форма на рак. Останалите музиканти от групата, сформирана от Леми (роден с името Иън Фрейзър Килмистър) през 1975 година, разпространиха вестта за кончината му чрез Facebook профила на Motörhead, достигайки до повече от 2 500 000 фенове. "Няма лесен начин, по който да го кажем... нашият могъщ, знаменит приятел Леми почина днес след кратка битка с изключително агресивен рак. Той научи диагнозата си на 26 декември и бе в своя дом, заобиколен от семейството си, седейки пред своята любима видеo игра. Не намираме думите да започнем да даваме израз на шока и тъгата. Ще кажем повече след няколко дни, а сега ви молим.... пуснете си Motörhead силно, пуснете си Hawkwind силно, слушайте музиката на Леми СИЛНО. И изпийте едно-две питиета. Споделяйте истории. Чествайте ЖИВОТА, на който този великолепен, изключителен човек, се наслаждаваше толкова пълнокръвно. ТОЙ БИ ИСКАЛ ТОЧНО ТОВА! Иън 'Леми' Килмистър 1945-2015 Роден да губи, живял, за да побеждава....... Цитирай
ayl Публикувано Декември 29, 2015 Публикувано Декември 29, 2015 Слушам силно вече Моторхед, довечера ще пия няколко водки в негова чест. Бог да го прости! Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
stangen Публикувано Декември 29, 2015 Публикувано Декември 29, 2015 Макар и никога да не съм бил почитател на Моторхед, няма как да не ми стане тъжно когато още един велик музикант и човек си отиде. Почивай в мир! Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 29, 2015 Публикувано Декември 29, 2015 И аз така. Не съм им бил фен никога, но си отива музикална легенда. R.I.P 1 Цитирай
aserrr Публикувано Декември 29, 2015 Автор Публикувано Декември 29, 2015 Не че аз съм му тотален фен , но съм закърмен със тази музика и това няма как да не ме разчувства. За хората като мен (над 40-те) , които са израстнали със рок музиката..........това е голяма загуба. Почивай в мир Леми. Цитирай
algor Публикувано Декември 29, 2015 Публикувано Декември 29, 2015 Поредния Великан си отиде от този свят... R.I.P. Цитирай
Pe6o666 Публикувано Декември 31, 2015 Публикувано Декември 31, 2015 Като един метълист, фен на по хард стиловете, никога не успях да харесам Мотърхед... Тъжно все пак... R.I.P Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.