Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Въпрос

Публикувано (редактирано)

От няколко дни имам странен проблем:(С 9.2 съм и при отваряне на сайтове(най-вече бг) със Safari и Chrome ми зарежда празна страница!Това само вкъщи през wi-fi.С мобилния нет няма проблеми.Реално браузърите са почти неизползваеми.Направил съм reset all settings,но ефект няма021cc9867c59f411ead39abd8e15dc90.jpg

Редактирано от gogi6

9 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Направи си гугълски dns (8.8.8.8 или 8.8.4.4), има някаква отврат, аз миналата година се бях омазала, сега пък на лаптопите на баща ми и на малката се беше лепнала, пренасочва към някакви китайски шитни и няма отърване, аз преди да се усетя преинсталирах на чисто единия лаптоп и веднага след това пак същото, идеше ми да го тресна в земята..,

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 0
Публикувано

Добре де,айпада и компа нямат проблем!До ден два ще сменям интернет доставчика,та да видим!Рестор хич не ми се прави,но в краен случай ще се наложи май.Ще зачистя рутерите първо.Такова чудо не бях виждал досега

• 0
Публикувано

Отврат е, два дни си играх на баща ми с лаптопа, с какво ли не минах, с какво ли не чистих, преинсталирах и накрая стоплих, че е тая гадост. Елементарно е, ама докато се усетя си скъсах нервите. Дано се оправи при теб, но мисля че е същото, поне по описание!

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 0
Публикувано (редактирано)

На компа ясно,но на телефона какво правим?Нещо от рутера ми намирисва...обаче там еb1e5638da43c83e5c9a9deea6fbda8c4.jpg

Edit:Не е по темата IOS 9,но проблема се реши като сложих гугълските днс-и на рутера и рестартирах!Китайската шитня се беше забила в рутера!Благодарности на Деси;)Ако може модератор да изтрие или премести в подходяща тема.

Редактирано от gogi6
  • 0
Публикувано

На телефона също можеш да зададеш DNS -settings-wifi, цъкаш на кръгчето с удивителна в дясно от името на мрежата и там ще се оправиш.

Направих отделна тема, защото проблемът е доста често срещан, особено напоследък.

• 0
Публикувано

Рутера предполагам ти е tp-link. Влизаш в настройките му, отиваш на DHCP и си сменяш долу DNS-ите с тези на оператора към който си или с 0.0.0.0 това ще рече да ползва DNS-а от WAN-a.

Провери и в меню WAN на Advanced дали са операторските ти DNS-и, ако не са ги задай.

• 0
Публикувано

Неправилно предполагаш. И марката няма общо с настройките.

• 0
Публикувано

При мен е точно такъв!Аз съм tp-linki и после TimeCapsule!Обаче,като оставя само капсулата(на близу) и дам lan scan ,ми излизат 40-50 вързани у-ва в мрежата?!Това ме озадачава!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...