Петко Иванов Публикувано Януари 18, 2016 Публикувано Януари 18, 2016 Здравейте, опитвам се да отделя едни 30GB от D:\ но не ми се получават нещата.. След като shrink-на ми се появява, като unallocated space, но когато му дам New simple volume --> next --> next --> finish, се появява следното съобщение: The selected GPT formated disk contains a partition which is not of type 'PARTITION_BASIC_DATA_GUID', and is both proceeded and followed by a partition of type 'PARTITION_BASIC_DATA_GUID'. Как да се справя с проблема? Малко помощ, моля Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Anthony Публикувано Януари 18, 2016 Публикувано Януари 18, 2016 Дръпни си easeus partition master и пробвай с него Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 19, 2016 Публикувано Януари 19, 2016 Парагон също става, безплатен е. Аз имам питане: защо си с гпт дискова таблица под боза? Само съм любопитен... 1 Цитирай
Петко Иванов Публикувано Януари 19, 2016 Автор Публикувано Януари 19, 2016 Не съм Трябва да convert-на на GPT за да създам new volume Paragon свърши идеална работа, благодаря! Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.