- 0
iPhone 5S iCloud проблем
-
Подобни теми
-
- 2 отговора
- 980 прегледа
-
- 9 отговора
- 947 прегледа
-
- 0 отговора
- 907 прегледа
-
Вероятен проблем със сървърите накара опциите за 50 GB и 200 GB планове да изчезнат от настройките на iCloud за някои потребители
от dessyteneva,
- 0 отговора
- 625 прегледа
-
- 0 отговора
- 765 прегледа
-
-
Разглеждащи в момента 0 потребители
- Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Въпрос
Th3KIKO
Здравейте и за много години! Имам запитване относно iPhone 5S, който бе закупен 2-ра употреба и ми бе доставен от Америка чрез приятел преди няколко месеца, след кратка безпроблема полза, го форматирах чрез iTunes за да премахна всичко останало от предишният собственик. Проблема идва след включване, когато телефона ми поисква iCloud email и парола за да се включи, а тях не ги знаем. Знаем само името на продавача, но му нямаме никакви данни за контакт. Проверих в различни сайтове чрез ИМЕИ да не би да е краден телефона, но във всичките показва, че телефона е чист и не е блаклистнат и каквото и да било т.е всичко си е ок. Пробвах всякакви процедури с информация от интернет, но не можах да отключа телефона. В момента е напълно безполезен и не може да се използва. Бихте ли ме посъветвали какво да правя и имате ли някакво решение относно такъв вид проблем? Благодаря!
4 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.