Veselin Panov Публикувано Януари 21, 2016 Публикувано Януари 21, 2016 (редактирано) Не знам какво ровичкат,но от сутринта отново сме на Глобул Sent from my iPad using Tapatalk Редактирано Януари 21, 2016 от Veselin Panov Цитирай
dessyteneva Публикувано Януари 21, 2016 Публикувано Януари 21, 2016 Аз все още съм си на Теленор, но колега във фейса също беше споделил шот с логото на Глобул. Интересно на какво се дължи това? Явно нещо преконфигурират, аз снощи не хващах LTE, просто не ставаше, независимо от настройката, предполагам че се готвят за крайна промоционалния период и правят някакви настройки. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Veselin Panov Публикувано Януари 21, 2016 Автор Публикувано Януари 21, 2016 И аз им писах във фейса,пращат ме на 123 ))).Интересното е,че на айфона пише теленор,но нетуърк е глобул,на айпад-а навсякъде е глобул?кериър е 23 и 23.5 на айфона.... Цитирай
dessyteneva Публикувано Януари 21, 2016 Публикувано Януари 21, 2016 И на мен ми е Глобул carrier, но в about си стои Теленор 23.0. Пуснах ръчно търсене на мрежа и излиза само Глобул... Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Veselin Panov Публикувано Януари 21, 2016 Автор Публикувано Януари 21, 2016 на мен при менюъл нетуър селекшън поне ми изписва теленор,но като го избера пак пише глобул ))) Цитирай
dessyteneva Публикувано Януари 21, 2016 Публикувано Януари 21, 2016 При мен вече мрежата си е Теленор, при теб оправи ли се? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Veselin Panov Публикувано Януари 21, 2016 Автор Публикувано Януари 21, 2016 (редактирано) все още не Редактирано Януари 21, 2016 от Veselin Panov Цитирай
dessyteneva Публикувано Януари 21, 2016 Публикувано Януари 21, 2016 И в ръчното избиране на мрежа ми се появи Теленор, явно въпреки че са не препратили на 123, са сигнализирали и за проблема, ако може да се нарече въобще проблем де и го оправят постепенно. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.