GeCaTaA Публикувано Февруари 4, 2016 Публикувано Февруари 4, 2016 Здравейте имам следният проблем когато говоря по телефона няма проблеми но когато пусна на високоговорител не ме чуват или понякога съвсем слабо така е и при феисбук скайп и другите приложения някакви идеи Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk Цитирай
0 koksibg Публикувано Февруари 4, 2016 Публикувано Февруари 4, 2016 Ако имаш калъф/протектор който не са оригинални или сертифицирани от Апъл ги махни и пробвай дали те чуват. Цитирай
0 dedra1 Публикувано Февруари 4, 2016 Публикувано Февруари 4, 2016 @Gecata Доколкото знам, на високоговорител се заглушава/изключва долния микрофон. Пробвай да говориш на този до камерата. Цитирай
0 GeCaTaA Публикувано Февруари 4, 2016 Автор Публикувано Февруари 4, 2016 Когато си доближа устата до микрофона до предната камера ме чуват много слабо данеби да е от ъпдеита а калъфа ми е прозрачен гумен и си бях и с него преди ъпдеита Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk Цитирай
0 dedra1 Публикувано Февруари 4, 2016 Публикувано Февруари 4, 2016 Между светодиода и камерата, които се намират отзад, има една дупка-за този микрофон става въпрос. Сега схвана ли? Цитирай
0 GeCaTaA Публикувано Февруари 4, 2016 Автор Публикувано Февруари 4, 2016 Да схванах ще пробвам да го изсмуча Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk Цитирай
0 GeCaTaA Публикувано Февруари 13, 2016 Автор Публикувано Февруари 13, 2016 Как ли не ги чистих микрофоните не иска и не иска, започвам да си мисля че е от последният ъпдейт Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk Цитирай
0 The Shaman Публикувано Февруари 13, 2016 Публикувано Февруари 13, 2016 И аз съм с него а проблем нямам. Още няколко милиона човека също. Цитирай
0 kawabiker Публикувано Февруари 13, 2016 Публикувано Февруари 13, 2016 Как не спряха с тия ъпдейти да прецакват тия телефони купени от olx... 1 Цитирай
0 ludiamax Публикувано Февруари 14, 2016 Публикувано Февруари 14, 2016 Аз имам същия проблем! От сим картата няма проблем, но при скайп, фейсбук, вайбър не ме чуват! 1 Цитирай
0 GeCaTaA Публикувано Май 19, 2016 Автор Публикувано Май 19, 2016 От олх не купувам предпочитам нов, ако ти си ги взимаш от там Е отделен въпрос Цитирай
0 Grievous Публикувано Май 24, 2016 Публикувано Май 24, 2016 Вчера една клиентка, днес втора с подобен проблем. При нормално обаждане по телефона не се чува нищо отсреща. Аз смятам, че проблема е софтуерен, но не при всички. Имаше някакви цифри за сравнение кой къде е произведен. При нас единия е купен от Турция на свободна продажба, другия е ит Теленор. Цитирай
Въпрос
GeCaTaA
Здравейте имам следният проблем когато говоря по телефона няма проблеми но когато пусна на високоговорител не ме чуват или понякога съвсем слабо така е и при феисбук скайп и другите приложения някакви идеи
Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk
11 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.