gogi6 Публикувано Февруари 12, 2016 Публикувано Февруари 12, 2016 От известно време се опитвам да сортирам каналите по групи.Става въпрос за IPTV с 1100 канала.Създавам група,започвам да добавям канали и по някое време Коди забива и трябва рестарт.Дори да създам група някаква с 3-4 канала,когато рестартирам Коди групата изчезва!Някой успял ли е да се справи Цитирай
mirror Публикувано Февруари 12, 2016 Публикувано Февруари 12, 2016 Защо не създадеш групите в m3u листата чрез текстови редактор? Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 12, 2016 Автор Публикувано Февруари 12, 2016 С Коди е доста удобно,но незнам само при мен ли е така?С текстови редактор не съм пробвал досега Цитирай
mirror Публикувано Февруари 12, 2016 Публикувано Февруари 12, 2016 Не съм пробвал. С текстовия редактор е трудоемко при положение, че каналите са 1000. Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 12, 2016 Автор Публикувано Февруари 12, 2016 (редактирано) Сега направих езика на Коди да е английски и не забива,докато правя групи...но ме е страх да го ресетна)))Изтри си ги и без рестарт!С характер Редактирано Февруари 12, 2016 от gogi6 Цитирай
gogi6 Публикувано Март 16, 2016 Автор Публикувано Март 16, 2016 Едни добри хора работят по отстраняване на бъгове в Коди и пускат огледално приложение SPMC;)Не,че разработчиците на Коди не са добри хорица де....Та там липсва този проблем със създаването на групи канали!За жалост (не на мен) ,SPMC не е налично за епълски дивайси.Може да си имате инсталирани и двете,не е проблемЕто сайта http://spmc.semperpax.com/ Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.