Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Цялата работа е ,че си записваш разговора на гласовата поща

Публикувано

Бях попадал преди доста време на подобна информация. Не успях тогава, ако някой успее, да се похвали. Болна тема ми е, що приложения накупих за тази цел и ни едно е работи както трябва.
Две неща немога да си обясня. Защо за толкова години не сложиха български език ( хърватски има - за сръвнение) И защо няма приложение за запис на разговори.
И двете ги има за андроид. Значи не са "забранени".

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Това с гласовата ми изглежда доста сложно :D Ако ти звънне клиент, трябва да му кажеш едва ли не да изчака да си пуснеш да записваш, което ако си в движение с колата ще е още по-сложно :(

Публикувано

Следва логичния въпрос: Какво може да се направи по въпроса с езика и липсата на приложения достъпни навсякъде по света. Разбирам да няма такова в ОС, но как не се появи такова от разработчик? Значи има някаква рестрикция.

Публикувано (редактирано)

Много ясно, че има. И то да е една... доста са. ;) 

Редактирано от dedra1
Публикувано

Според мен го правят за да се предпазят от съдебни искове. Законът в ЕС задължава да бъде предупреждаван човекът, че разговорът се записва. Сигурно и в САЩ има подобно изискване. Епъл няма как да гарантират, че всеки потребител ще го спазва и сигурно се опасяват от проблеми.

Публикувано

По тази логика трябва да няма и за андроид и др.

Публикувано

Защо? Това си е вътрешно решение за всяка компания. То и Ислямска държава не трябва да има, ама...

Публикувано

Логиката е добра, но... щом не искат да са в разрез с изискванията и правилата в ЕС, то защо липсва езика в държава в която се продава официално? Това също е изискване на ЕС. И то в ОС, а в приложения на разработчици има Бг. Следвайки същата логика, може да има приложение в АпСтора и за запис на разговори, за което компанията не носи пряка отговорност. Къде е свободната воля, за едни може, за други не? Твърде репресивно и ултимативно.

Публикувано

Тези от Сидиа не предупреждаваха ли преди разговора?

Публикувано

Предупреждават, но може да си го изключиш.

Публикувано

Така де, имах предвид, че това извинение е лесно преодолимо.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...