kracode Публикувано Декември 20, 2016 Публикувано Декември 20, 2016 Цялата работа е ,че си записваш разговора на гласовата поща Цитирай
baronbg Публикувано Декември 20, 2016 Публикувано Декември 20, 2016 Бях попадал преди доста време на подобна информация. Не успях тогава, ако някой успее, да се похвали. Болна тема ми е, що приложения накупих за тази цел и ни едно е работи както трябва. Две неща немога да си обясня. Защо за толкова години не сложиха български език ( хърватски има - за сръвнение) И защо няма приложение за запис на разговори. И двете ги има за андроид. Значи не са "забранени". Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Цитирай
ceckoguide Публикувано Декември 21, 2016 Публикувано Декември 21, 2016 Това с гласовата ми изглежда доста сложно Ако ти звънне клиент, трябва да му кажеш едва ли не да изчака да си пуснеш да записваш, което ако си в движение с колата ще е още по-сложно 1 Цитирай
baronbg Публикувано Декември 21, 2016 Публикувано Декември 21, 2016 Следва логичния въпрос: Какво може да се направи по въпроса с езика и липсата на приложения достъпни навсякъде по света. Разбирам да няма такова в ОС, но как не се появи такова от разработчик? Значи има някаква рестрикция. Цитирай
dedra1 Публикувано Декември 21, 2016 Публикувано Декември 21, 2016 (редактирано) Много ясно, че има. И то да е една... доста са. Редактирано Декември 21, 2016 от dedra1 Цитирай
Anthony Публикувано Декември 21, 2016 Публикувано Декември 21, 2016 Според мен го правят за да се предпазят от съдебни искове. Законът в ЕС задължава да бъде предупреждаван човекът, че разговорът се записва. Сигурно и в САЩ има подобно изискване. Епъл няма как да гарантират, че всеки потребител ще го спазва и сигурно се опасяват от проблеми. Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 21, 2016 Публикувано Декември 21, 2016 По тази логика трябва да няма и за андроид и др. Цитирай
Anthony Публикувано Декември 21, 2016 Публикувано Декември 21, 2016 Защо? Това си е вътрешно решение за всяка компания. То и Ислямска държава не трябва да има, ама... Цитирай
baronbg Публикувано Декември 21, 2016 Публикувано Декември 21, 2016 Логиката е добра, но... щом не искат да са в разрез с изискванията и правилата в ЕС, то защо липсва езика в държава в която се продава официално? Това също е изискване на ЕС. И то в ОС, а в приложения на разработчици има Бг. Следвайки същата логика, може да има приложение в АпСтора и за запис на разговори, за което компанията не носи пряка отговорност. Къде е свободната воля, за едни може, за други не? Твърде репресивно и ултимативно. 2 Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 21, 2016 Публикувано Декември 21, 2016 Тези от Сидиа не предупреждаваха ли преди разговора? Цитирай
baronbg Публикувано Декември 21, 2016 Публикувано Декември 21, 2016 Предупреждават, но може да си го изключиш. Цитирай
The Shaman Публикувано Декември 21, 2016 Публикувано Декември 21, 2016 Така де, имах предвид, че това извинение е лесно преодолимо. 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.