Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• 0

Застиване на iPhone 5s

Въпрос

Публикувано

Здравейте
Купих си телефона втора ръка без забележки.Но след известно ползване започна да застива и трябва да го заключа и отключа и тръгва без проблем.
Но тава започва да ме дразни.Както пиша застива и съвсем леко намаля яркостта по някой път тръгва сам но в повечето случай както споменах по горе трябва да го заключа.
Не съм пробвал нищо до сега.
Ако някой има подобен проблем нека сподели каква може да е причината

10 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Ако можеш пробвай с някой друг дисплей и пиши какво се е случило.

• 0
Публикувано

По- добре спри да ръсиш "компетентни" мнения. Да пробва с друг дисплей?? 'Ми да, що не- той човекът си ги държи различни в нощното шкафче и си ги сменя всеки ден според това дали е делник или празник...

Или викаш- да заеме един дисплей от приятел..?

По темата:

Занеси го в сервиза на форума да го диагностицират и да ти кажат какви са следващите стъпки по евентуално отремонтирване.

• 0
Публикувано

Най лесно ще го сменя с друг апарат.Просто ми беше чудно дали може проблема да е софтуерен.
Иначе заминава за продажба

• 0
Публикувано

Друг да се мъчи ;)

• 0
Публикувано

Здравейте,

имам подобен проблем само че с 6-ца. Тъча забива, или започва да реагира неадекватно и трябва да го заключа/отключа и се оправя (за колко време обаче е божа работа - може да направи проблем след 10 сек., може и след 2 часа). Проблем с потъмняване на дисплея нямам.

Пробвах с рестор - не ствава. С 9.3.1 съм и не знам, ъпдей евентуално дали ще помогне. Телефона също го взех 2-ра ръка и физически изглежда ок.

• 0
Публикувано

Конекторите, баце - разкачваш, закачваш и т.н. Ако не се оправи - я, дисплей, я, контролер...

• 0
Публикувано

Сигурно 4-5 пъти минах през тая процедура :) Промяна няма. Значи 100 и кусур лева за дисплей... А под "контролер" какво да разбирам (дигитайзер може би...)?

• 0
Публикувано

Тцъ, едно чипче...

• 0
Публикувано (редактирано)

А то подлежи ли евентуално на ремонт това чипче?

Гледам че ги подменят с пистолет с топъл въздух ама...

Редактирано от bboyg
  • 0
Публикувано

Ицо в сервиза ги сменя ;)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...