boggentod Публикувано Март 8, 2016 Публикувано Март 8, 2016 Здравейте колеги, понеже понякога се случва да си зареждам телефона от компютъра, обаче става много бавно /отколкото ако е през контакта/. Гледам в нета, че продават някакви кабели които според описанието им зареждат с 2,4А, та ако си взема такъв кабел дали времето за зареждане от компютъра ще ми се намали или няма смисъл да се набутвам с нов кабел. Благодаря предварително на отговорилите! Цитирай
dessyteneva Публикувано Март 8, 2016 Публикувано Март 8, 2016 Не мисля, от usb порта винаги се зарежда по-бавно, защото изходящото напрежение е по-малко, 0.5 А мисля и кабела не играе роля и няма как да го ускори, само може да навреди, ако не е оригинален. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
dedra1 Публикувано Март 8, 2016 Публикувано Март 8, 2016 (редактирано) Изходящото напрежение е 5 V. Тока е 0.5А. Кабела в случая е без значение. Кабела не, че зарежда с 2.4А, по-вероятно е да издържа ток с такава големина. Зарядния ток зависи от зарядното у-во. Редактирано Март 8, 2016 от dedra1 4 Цитирай
Alxx® Публикувано Март 8, 2016 Публикувано Март 8, 2016 PC с deep s5 mode на дъното и маковете дават 1А. Цитирай
istoyanov Публикувано Юни 27, 2016 Публикувано Юни 27, 2016 А потовете, на които е пазакана гръмотевица? Те не зареждат ли нормално? При мен на работи си зареждам през такова USB и зареждането е нормално. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.