wsgar3 Публикувано Март 10, 2016 Публикувано Март 10, 2016 Здравейте, трябва ми поляризиращото фолио, което стои между дисплея и тъчскриина на телефона. Някаква идея от къде мога да го купя? Китайците от али продават, но не ми се чака един месец. Цитирай
0 Alxx® Публикувано Март 10, 2016 Публикувано Март 10, 2016 Поръчвай, от известно време няма никъде. Преди половин година си скъсахме г*за с Авелики да търсим за негов приятел и нямаше абсолютно никъде. Всъщност, ти фолио за скриване на екрана под ъгъл ли търсиш или алуминиевото фолио на беклайта зад дисплея? Между лцд и дигитайзера няма нищо. Цитирай
0 wsgar3 Публикувано Март 10, 2016 Автор Публикувано Март 10, 2016 Предполагам, че е за скриване на екрана. На мен реално ми трябва за Apple Wach. Счупих му стъклото, а между дигитайзера и дисплея имаше тъмно фолио, което е залепено за дигитайзера. Новия дигитайзер идва без него. Цитирай
0 Alxx® Публикувано Март 10, 2016 Публикувано Март 10, 2016 Желая ти успех с такъв ремонт, искрено го казвам. Цитирай
0 wsgar3 Публикувано Март 10, 2016 Автор Публикувано Март 10, 2016 Поръчах от немския амазон срещу 4,5 евро листчето (колкото за 1 телефон) що го доставят за седмица :):):) Благодаря ти! По-зле няма да стане, а аз така или иначе съм го отписал....поне с научна цел да видим какво ще се случи. Цитирай
0 zlaf4oo Публикувано Март 16, 2016 Публикувано Март 16, 2016 В момента като светне дисплея само бяло ли се вижда? Цитирай
Въпрос
wsgar3
Здравейте,
трябва ми поляризиращото фолио, което стои между дисплея и тъчскриина на телефона. Някаква идея от къде мога да го купя? Китайците от али продават, но не ми се чака един месец.
5 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.