Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• 0

Iphone 5 "Verification Failed" Проблем.

Въпрос

Публикувано

Здравейте, Iphona-ми изписа на обхвата searching... и Verification Failed - Error connecting to the Apple ID Server и немога да изляза от профила си в icloud успях единственно от App store да изляза. Свързах го с Itunes за да го ресторна и пак нестава иска ми да е изключен "Find my iphone" но немога защото когато напиша паролата да го изключа и пак ми изписва Verification Failed.. Опитах и с Reset all network settings там успя но няма ефект ... Моля ви дайте някакви други идей. Благодаря

12 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Ако си сигурен за паролата вкарвай в ДФУ и рестор и активираш с епъл ай ди и парола. Ако е заключен към оператор и се ползва с чип за отключване може да е в него дерта.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 0
Публикувано

Не разбрах какво е точно ДФУ но си помислих за това да го свържа с компа и в recovery mode да пробвам рестор и стана. Благодаря !

• 0
Публикувано

Преди да правите рестор в това положение, вижте дали часа и датата са актуални, а не да показва 1970 г. В Privacy/Location Services на ON и ръчно до 2016 и час.

• 0
Публикувано

Да получи се с рестор и после бекъп но само за около 3 дни сега пак ми направи проблем и пак го рестор и дори и без бекъп и тръгва намира си оператора за кратко и пак Searching... и така ? Възможно ли е да е някакъв хардуерен проблем и какъв ще е той ? Благодаря ви.

• 0
Публикувано

Една петица ми правеше същия дерт, но при опит за рестор зспочна да дава грешка -1. Което ще рече хардуерен проблем, най-вероятно в бейзбанда.

При теб щом минава рестора може да е нещо друго.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 0
Публикувано

Сега опитах отново рестор но този път и това неуспях изписа ми : The Iphone count not be restored. An unknown error occurred (48) . 

• 0
Публикувано

Добре и това оправих успях да го ресторна отново, но този път и след рестора не отчита картата searching... И дотам. Предните пъти поне отрикаваше за няколко часа обхват и работише добре вече нацяло отказа.. Какво може да е и къде мога да го оправя ?

• 0
Публикувано

Error 48

• Dead/Malfunctioning baseband chip during restore/update, try again and if it doesn't work, a hardware fix will be necessary.
  • Сервиз братле.
  • 0
Публикувано

Ако профила ти беше наред, щяхме да знаем къде да те пратим...

• 0
Публикувано

Извинявам се от файсбук се логвам . От Ямбол съм попринцип ще потърся тука техник,който да са му ясни айфоните а като цена знаете ли нещо ?

• 0
Публикувано

Попитах един сервиз и ми писаха това:  заедно с него се сменя и нанда и процесора и нора....т.е. още 4 чипа. Това ако няма програматор. ако има се сменя само бейсбанда и се програмира наново цялата система....Та поради факта че са скъпи операции и скъпо обурудване, няма да намерите кой да го направи този телефон в България. :(

• 0
Публикувано

Според мен в Алекс сервиз ще се справят с Вашия проблем.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...