BulgarianSS Публикувано Юни 20, 2022 Публикувано Юни 20, 2022 на 13.05.2018 г. в 23:11, Alxx® написа: Потребителят гласува с парите си за дадена фирма. Ама потребителят често не мисли по въпроса, щото иска да е джиджен с екстри. Аз гласувах "за" последно преди 4 години, оттогава съм "против"(е, седмицата ми я пробутаха подарък). Писал съм на поддръжката им, по повод рекламите за замяна на стария Мак с нов горе-долу(по памет): "Благодаря за предложението. На въпроса: ползвам свободно четири езика и уча пети. Устройство на английски език ми идва почти естествено за употреба, обаче аз съм българин и искам да бъда уважен като потребител, даващ парите си за ваш продукт. Докато не се появи българска локализация във Вашите устройства ще ползвам наличното и няма да Ви донеса цент приход. Ако някоя сутрин Сири ми каже "Добър ден, Алекс!", може да се замисля за ново устройство." Почти го доживяхме 2 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.