gnoma80 Публикувано Март 21, 2016 Публикувано Март 21, 2016 Благодаря ти Веско, номер едно си ! Супер представяне на Евънта ! 1 Цитирай
Spowse Публикувано Март 21, 2016 Публикувано Март 21, 2016 Може би за пръв път не съм очарован от iphone-а... Цитирай
dessyteneva Публикувано Март 21, 2016 Публикувано Март 21, 2016 Браво, Веско! А колкото до новото айфонче - много хора го искаха и ето го, за тези дето не го харесват има 6s. Аз лично очаквах да е с новия заоблен дизайн, но този си е класика и може би е правилният избор. Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Март 21, 2016 Автор Публикувано Март 21, 2016 Благодаря Ви! И по-добре съм го правил, но просто на събитието му липсваше емоцията и това ме демотивира да съм атрактивен. На есен ще е друга работа. 13 Цитирай
GatesHell Публикувано Март 21, 2016 Публикувано Март 21, 2016 (редактирано) 2 hours ago, Veselin Minchev said: 1 hour ago, Veselin Minchev said: Teзи са по-интересни, определено: Страхотно представяне! Благодаря! Има ли повече яснота около тези устройства?! Редактирано Март 21, 2016 от GatesHell Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Март 21, 2016 Автор Публикувано Март 21, 2016 Благодаря, виж тук: http://www.apple.com/shop/accessories/all-accessories/power-cables Цитирай
Dean Публикувано Март 21, 2016 Публикувано Март 21, 2016 Радвам се, че дизайна на 5 продължава да е актуален, много е красив наистина. Общо взето - нищо интересно, ios 9.3 е без никакви съществени промени... 1 Цитирай
seldom Публикувано Март 21, 2016 Публикувано Март 21, 2016 Нищо не видях, за батерията на новия айфон? 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Март 21, 2016 Публикувано Март 21, 2016 Ще държи повече от 5S. Десетина минути... 2 Цитирай
mirror Публикувано Март 21, 2016 Публикувано Март 21, 2016 Преди имаше елемент на изненада, а сега все едно гледах "преглед на печата". Няма force touch, не че го ползвам... Цитирай
Asen_77 Публикувано Март 22, 2016 Публикувано Март 22, 2016 Благодаря Веско Наистина защо не сложиха форс тъч на SE? Май само това му липсва. 1 Цитирай
ayl Публикувано Март 22, 2016 Публикувано Март 22, 2016 Аз май ще се върна на 4-инча. Чакам цените да видя, тук в БГ колко ще ни отстрелят срещу 499 долара. 1 Цитирай
rooibos Публикувано Март 22, 2016 Публикувано Март 22, 2016 Аз залагам на хилядарка след като се насити пазара. Удрят нишата на по-евтинките андроиди. Висока ми се вижда цената, като се има в предвид, какво предлагат. Цитирай
dessyteneva Публикувано Март 22, 2016 Публикувано Март 22, 2016 Не ми се струва висако цената, все пак е почти едно към едно с 6s, ще видим Теленор за колко ще го пуснат, все още няма дори намек за това на сайта им... Цитирай
Alxx® Публикувано Март 22, 2016 Публикувано Март 22, 2016 Цената е повече от нормална(поне за щатите). Последен писък хардуер, в малка и любима за мен опаковка - нямам какво повече да поискам. П.С. С тази оферта, Епъл отново е ЕПЪЛ - удобно, мощно и точно каквото очаквам да получа. 11 Цитирай
kawabiker Публикувано Март 22, 2016 Публикувано Март 22, 2016 489 евра/359 паунда за 16GB е малко повече от колкото очаквах , но пък така ме кефи дизайна на 5... Цитирай
Asen_77 Публикувано Март 22, 2016 Публикувано Март 22, 2016 489 евро за 16 GB е много. Тия вече съвсем прекаляват в Европа. За 499 долара от щатите се взима 64 GB. Цитирай
Anton Публикувано Март 22, 2016 Публикувано Март 22, 2016 Веско, благодаря, че пак си направил добро представяне за хората, които не могат да гледат на живо! Презентацията беше 1 час и в нея дадоха толкова много информация - нещо, което само Apple може да направи и то с успех от конкурентите си в технологичната сфера. За мен това събитие беше, за да ни запознаят с това какво прави компанията за планетата, за клиентите си, за служителите си. Неслучайно отделиха най-много време, за да ни информират за битката си с американското правителство, опазването на природата и презентаторите бяха различни. През есента се очаква отново да ни забавляват Крег Федериги, Еди Кю и Фил Шилър. Също така неслучайно го отложиха с една седмица, трябваше да има развитие по делото FBI vs Apple за криптирането на данните. Това беше по-важното, а не новия iPhone Small Edition. Нито новите каишки за Apple Watch. На мен лично ми харесва пътя, по който Тим Кук води компанията. Може и Стив Джобс да е имал такива намерения или дори да е правил нещо, но нямаше гласност. Според мен това е начина да печелиш лоялността на клиентите си, освен качествените продукти, разбира се. Колкото до цената на 4-инчовия iPhone SE - тя е перфектна, но в Европа няма как да е колкото в САЩ заради митата и по-високия ДДС, а и заради силния долар спрямо еврото. Естествено, аз ще чакам iPhone 7, но за милиони хора по света iPhone SE е най-добрият избор. 2 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Март 22, 2016 Публикувано Март 22, 2016 Заради митата и ддс-то щял да е по-скъп в Европа, грънци. Епъл определят цената, въпросът е каква печалба в/у производствената стойност си слагат, а те просто не искат да я понижават за пазара в Европа. Доларът почти се изравни с еврото, но все още в щатите всички Епъл продукти излизат доста по-евтино. Погледнете например Сони като компания - цените ѝ в Европа и САЩ са почти идентични. Най-голямата изненада от ивента беше, че дизайнът на SE не беше заоблен, както всички leak-ваха, а чисто и просто използваха този от преди 3 години. Мен лично изобщо не ме блазни такъв телефон и то на тази цена. Оставете, че дисплея е по-малък, просто идва малко като 5s-s. Мисля си, че който е минал през 5 и 5s, малко в повече ще му дойде трети "нов" телефон със същия дизайн. По-бърз и по-добра графика хубаво, ама на 4" защо? 5-цата си върши почти същата работа, но почнаха вече да го поорязват (защо ли решиха да не му добавят Night Shift?). Единственият голям ъпгрейд е откъм камерата. 1К пари за 4К видео не е зле, но 16гб тогава отпада като вариант и цената ще скочи с 200-300 лв за 64гб. 2 Цитирай
mi4openev Публикувано Март 22, 2016 Публикувано Март 22, 2016 Благодаря ти Веско! Железен както винаги!!! П.С. Като сравнявате цените не забравяйте, че цените, които гледате в САЩ са без ДДС и върху тях, спрямо различният щат, се облагат с различна данъчна ставка. Така в NY на 750 $ имаше 75$ данък. 1 Цитирай
Asen_77 Публикувано Март 22, 2016 Публикувано Март 22, 2016 Който ( ДДС такса ) си връщаш на летището, когато напускаш страната! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.