Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Въпрос

Публикувано

Не знам дали съм в правилния раздел. 

Търсих помощна информация във форума, но не намерих :(

Та това е въпроса ми - Как се постват снимки (графични файлове) във форума, че досегашните ми плахи опити са безуспешни?

17 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Като направиш дарение и станеш VIP, получаваш някои екстри и една от тях е лесното качване на снимки.

• 0
Публикувано

А иначе трудно ли е?

• 0
Публикувано

Ами липсва "Пусни тук файлове за прикачване, или избери файлове... ".

• 0
Публикувано

Качваш във файл шеринг сайт и ползваш опцията insert image from url. Иначе, ако станеш вип ще имаш не само прикачване на файлове, а и доста други полезни екстри.

Screen Shot 2016-03-24 at 9.08.44.png

• 0
Публикувано

Ами нали и аз това казах :)

• 0
Публикувано

Това много сложно;)Тапаталк е решението за мен.Е,аз до комп рядко се докосвам,та затова.Къде може да прочетем за полезни екстри на VIP?Актуални обаче!Интересува ме и дали има опция за изключване не определени теми ...а,това май няма как да стане

• 0
Публикувано
преди 4 часа, Alxx® написа:

Качваш във файл шеринг сайт и ползваш опцията insert image from url.

Точно това пробвах, но снимката беше на Dropbox, явно с него не става, ще пробвам през ImageShack или някой подобен. Благодаря!

преди 4 часа, gogi6 написа:

Тапаталк е решението за мен.

Не го ползвам, пък и повече влизам през компа.

преди 6 часа, mirror написа:

Като направиш дарение и станеш VIP, получаваш някои екстри и една от тях е лесното качване на снимки.

Ще помисля за това.

• 0
Публикувано (редактирано)

Imageshack

Редактирано от batvalyo
  • 0
Публикувано

От дропбокс трябва снимката да е пъблик и с десен бутон от снимката да си вземеш copy image address.

• 0

Оказа се, че за да се ползва Dropbox за постване на снимки трябва да се направи малка врътка: В Dropbox след натискане на бутон “Share” и копиране на линка, заместете края на линка “dl=0” с “raw=1”.

IMG_100.png?raw=1

Това е специфика на Дропбокс, не на този форум.

Редактирано от drpetar
  • 0

Ха, става и така, и е по-просто. :) Пък аз мислех че винаги трябва да се цъкне върху "Добави други файлове" :tooth: 

:bravo:

Edit: Упс, прибързах с бравото, всъщност не става. В Дропбокс отварям съответната снимка, кликвам с десен бутон, избирам от менюто "Copy image" (Safari), след това пействам снимката в полето за писане на пост и тя се появява. Но когато публикувам поста, снимка не се визуализира.

Редактирано от drpetar
  • 0

Да, с файърфокс става, но предпочитам сафари, ще си ползвам моя начин с raw=1, не поствам тонове снимки :)

Редактирано от drpetar
  • 0
Публикувано
12 hours ago, drpetar said:

избирам от менюто "Copy image" (Safari)

Copy image address ;)

• 0

Това беше първото, което пробвах но не става. Ето резултата:

NxZiW8CF6wpdYiDGIbUk1JUdYG0aHTBncz5ku8HJEWQ

При натискане на линка снимката се даунлоудва в компютъра, но не се визуализира в поста.

Редактирано от drpetar
  • 0
Публикувано

Не се визуализира, щото е видима само от акаунта ти, нещо не си барнал както трябва.

• 0
Публикувано

Ми да, аз щото през цялото време се опитвам да пействам, а то просто трябва да се използва бутона “Добави други файлове” :tooth:

Сега ми се струва, че след дългото и тъжно пробване и чудене е добре да обобщя:

1. Постването на снимки чрез сайтове като ImageShack, PhotoBucket и пр. става чрез теахните менюта  от типа “Share this photo” и след това копиране на линка във форума след натискане на бутон Добави други файлове -> Прикачи снимка от URL адрес.

2. При постване на снимки от Dropbox има малко особености и начините са няколко.

Ако се ползва Сафари:

а) В Дропбокс се натиска Share, копира се линка и се замества в края на линка “dl=0” с “raw=1”. След това линка се копира в поста чрез бутон Добави други файлове -> Прикачи снимка от URL адрес.

б) В Дропбокс се отваря съответната снимка, с десен бутон от менюто се избира “Copy image address” (за Мозила - “Copy image location”), след това се копира в поста чрез бутон Добави други файлове -> Прикачи снимка от URL адрес.

Ако се ползва Мозила има И трети най-лесен начин:
в) В Дропбокс се отваря съответната снимка, с десен бутон от менюто се избира Copy и след това направо се пейства в поста.

Пфу, измъчих се, край :p

• 0
Публикувано

Трябва да си шернал папката, в която е или самия файл.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...