Asen_77 Публикувано Март 25, 2016 Публикувано Март 25, 2016 Ей да се засрамите. Шефа оправи форума на нова версия и няма кой да повдигне темата да го почерпим. Айде организираейте се бързи, смели, сръчни и давайте през април да се видим. 1 Цитирай
0 MMJ Публикувано Април 10, 2016 Публикувано Април 10, 2016 Значи станахме трима за вторник, а къде и в колко? Цитирай
0 MMJ Публикувано Април 11, 2016 Публикувано Април 11, 2016 Казвайте къде, че утре дойде EDIT: Понеже си мълчите мястото на срещата ще бъде в кв.Бояна, кръчмата се казва "На улицата" и се намира между супера и старото "Лимонче". Има два големи телевизора и готвят вкусно. Остава да кажете в колко часа. Едва ли ще е навалица, а пък за трима човека резервация няма смисъл да правим. Цитирай
0 algor Публикувано Април 11, 2016 Публикувано Април 11, 2016 Ха... Направо сте ми в маалата и може пътьом да мина. Евентуално... Цитирай
0 Asen_77 Публикувано Април 12, 2016 Автор Публикувано Април 12, 2016 Излезе ми задачка довечера. Няма да мога да присъствам. Цитирай
0 MMJ Публикувано Април 12, 2016 Публикувано Април 12, 2016 Аз ще съм там, който иска да заповяда. EDIT: Възможно е да съм се объркал за името, ето за това заведение говоря, ето и адреса: Цитирай
0 MMJ Публикувано Април 13, 2016 Публикувано Април 13, 2016 Един сериозен дойде на срещата и това бях аз , за останалите no comment, затова предложих да е до нас. Като цяло сБирките в този форум са много мудни, и много несериозни... противно на устройствата с които разполагате. Цитирай
0 The Shaman Публикувано Април 13, 2016 Публикувано Април 13, 2016 С Реал какво стана? Резила гледахте ли? Нео? Цитирай
0 Alxx® Публикувано Април 15, 2016 Публикувано Април 15, 2016 Лъчо президент! От 2-30 изтъркани клавиатури с писания за срещи, не си се появил на нито една. Заради теб и още няколко такива(които поне се отказаха да пишат), срещи на практика вече няма. Завидно постижение. От известно време ходя на срещи в два автомобилни клуба(SubaruClub и MazdaRXClub) и там такива като вас не виреят, защото никой не ги бръсне за слива. Цитирай
Въпрос
Asen_77
Ей да се засрамите. Шефа оправи форума на нова версия и няма кой да повдигне темата да го почерпим. Айде организираейте се бързи, смели, сръчни и давайте през април да се видим.
36 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.