Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• 0

Тракане в iPhone 6s

Въпрос

Публикувано

Здравейте ! Нов съм във форума и начинаещ с iphone. От една седмица имам iPhone 6s и забелязах един шум при леко разклащане или леко почукване по корпуса. Чува се нещо като тракане. Четох из нета,че било нормално,но на мен не ми се струва да е нормално. Проблем ли е или не? Има ли общо и с говорителя в слушалката. Понякога при разговор се усеща нещо като кривене на гласа на отсрещния. Надявам се,че ще дадете отговор за да се успокоя ☺️.

8 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Това са бутоните за увеличаване и намаляване на звука, а другия проблем е чисто и просто внушение от твоя страна.

• 0
Публикувано

Второто не е внушение, набирам се от телефона на келеша и го чувам дрезгаво (все едно скъсан хартиен говорител), на наполовина намален айфон, набирам майка му, на нот4, чува се перфектно (до край увеличен самсун). Правил съм го неведнъж упражнението... Понякога и други хора гичувам гадно, няма значение през 2d or 3g. Веднъж бях писал във форума, но никой не обърна внимание.

• 0
Публикувано

Прати го до Creative, ако има проблем ще го сменят.

• 0
Публикувано

Ох, знам за тази опция, но отлагам засега, храня някакви надежди да е от мрежата... Или нещо друго... Знам ли... Като слушам запис от войс мемо в слушалката например се чува добре.

• 0
Публикувано

И при мен го има. Според мен е от камерата и е свързано с фокуса. Поне така си мисля.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 0
Публикувано (редактирано)

Да се занимавам ли да го връщам за тракането или всички са така? Не ми стана ясно дали е дефект или е нормално понеже досега не съм имал подобен случай. Благодаря предварително.

Редактирано от Georgi Nikolov88
  • 0
Публикувано

Със сигурност не е нормално телефон за 1000+ лева да тропа, но е често явление за съжаление. А дали да го връщаш или да си остане така е твое решение. Успех

• 0
Публикувано

@Georgi Nikolov88, моят 6s е на три седмици, няма абсолютни никакво хлопане, потропване, хлътване или каквото и да било, както казва arm11 не е нормално да тропа, при всяко положение при механичен дефект проблемът ще се задълбочи с течение на времето, ти си решаваш дали да вземеш мерки!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...