drpetar Публикувано Май 2, 2016 Публикувано Май 2, 2016 Тази сутрин на дисплея на дъщеря ми се появи това (изгорели пиксели или какво): Цитирай
@lex79 Публикувано Май 2, 2016 Публикувано Май 2, 2016 Случвало ми се е точно такова на Galaxy SII. Смениха ми гаранционно целия дисплей + предния панел. Води се отлепяне на стъклото от амоледа. 1 Цитирай
drpetar Публикувано Май 2, 2016 Автор Публикувано Май 2, 2016 Благодаря за отговорите. Гаранцията е изтекла, така че ако трябва да се сменя целия дисплей, отиваме на опция нов телефон. Цитирай
Grievous Публикувано Май 2, 2016 Публикувано Май 2, 2016 Най-добре, иначе дисплей за S3 гони 150 кинта. Цитирай
Alxx® Публикувано Май 2, 2016 Публикувано Май 2, 2016 Някои сервизи сменят и само джам. Даже не съм сигурен(питай), ама може да се прелепи този. Цитирай
@lex79 Публикувано Май 2, 2016 Публикувано Май 2, 2016 Може да се смени стъклото или да се подлепи това отново. При мен телефона беше гаранционен и за това ми смениха целия преден панел. Аз съм пращал в сервиз в Сливен, за смяна само на стъкло Galaxy Nexus. Цената на времето беше около 100 лева но включваше и самото стъкло. Моето беше строшено. Има доста сервизи които предлагат смяна на стъкла на Galaxy серията. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
dessyteneva Публикувано Май 2, 2016 Публикувано Май 2, 2016 Знам сервиз в София, където са ми сменяли стъкло на ноут 3, ако върши работа мога да дам координати, мисля че работят и с куриери. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
drpetar Публикувано Май 5, 2016 Автор Публикувано Май 5, 2016 Мерси за съветите Намерих сервиз за подлепване или смяна на стъклото. Обаче се оказа че и батерията е сдала, така че се отказахме да ремонтираме. Цитирай
dessyteneva Публикувано Май 5, 2016 Публикувано Май 5, 2016 Тъкмо детето ще се радва на ново телефонче :-) Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.