G3ry2048 Публикувано Май 4, 2016 Публикувано Май 4, 2016 Здравейте, имам проблем с телеона ми от няколко месеца. мисля, че проблема е от микрофона. проверих навсякъде където знам за звукови настройки, всички ъпдейти са направени.. когато разговарям по вайбър, скайп, месинджър и съм на високоговорител от другата страна не ме чуват, а когато правя обикновен разговор всичко е окей. друг проблем е когато правя видеоклипове, те са без звук... ако можете да помогнете ще съм много благодарна лека вечер Цитирай
0 iMan Публикувано Октомври 24, 2016 Публикувано Октомври 24, 2016 Вече сигурно 10 пъти съм го отварял, букси мукси всичко е ОК Цитирай
0 Stoycho Andreev Публикувано Октомври 24, 2016 Публикувано Октомври 24, 2016 А на моята 6 имам проблем с буксата . Преди се закрепваше добре кабела за зареждането а сега леко да мръдна и спира да зарежда или застава в някакво положение и се чува звука че е включен и докато не го наместя не спира да вибрира и звъни. Може ли да се оправи това ? Цитирай
0 baronbg Публикувано Октомври 24, 2016 Публикувано Октомври 24, 2016 Може! Вземи клечка за зъби и хубаво извади всичката гняс и мъх, който се е събрал в док конектора. После издухай. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
0 iMan Публикувано Октомври 24, 2016 Публикувано Октомври 24, 2016 Тунса ми е последната версия Цитирай
0 iMan Публикувано Октомври 26, 2016 Публикувано Октомври 26, 2016 (редактирано) Пробвах на Windows машина и всичко мина по вода.Ресторна се най нормално, обаче пак имам мъртъв екран, ни вибрация нито пък някой като звъни няма звук, нищо! Редактирано Октомври 26, 2016 от iMan Цитирай
0 silvityyyy Публикувано Януари 21, 2019 Публикувано Януари 21, 2019 Здравейте и аз ще ползвам темата... От няколко дни имам проблем ,модела е 6s plus.Взимам телефона от зарядното (напълно зареден)и след около час батерията пада драстично и се изключва сам ,като ми изписва на дисплея ,че има нужда от зареждане-много ми е странно.Не е изтървано телефончето е ползвано сравнително малко и не съм имала проблеми до сега...Незнам какво става,но ще се радвам да чуя мнения. Благодаря предварително Цитирай
0 Asen_77 Публикувано Януари 21, 2019 Публикувано Януари 21, 2019 При какви външни температури се случва? Цитирай
0 silvityyyy Публикувано Януари 21, 2019 Публикувано Януари 21, 2019 Днес последно се случи при около 6 градуса . Миналия ден беше около 3 някъде.Мислите ли ,че е възможно да е от външната температура?? Цитирай
0 Asen_77 Публикувано Януари 21, 2019 Публикувано Януари 21, 2019 При такива температури не би трябвало, но все пак старостта на батерията подпомага подобно изключване на ниски температури. В планина при каране на ски или да речем при температури под нулата се случва подобно нещо с телефони който са на няколко години. Аз с XR-а нямам такъв проблем като съм на ски, но приятел с SE редовно му изключва или пада на 1% като сме заедно. След като се постопли в колата и го рестартира, батерията показва по-голям заряд - 20-30% или повече ... Напълно възможно е все пак да изключва при ниски температури! Цитирай
0 Alxx® Публикувано Януари 21, 2019 Публикувано Януари 21, 2019 6S е вече почти четиригодишен модел. Нормално е, да е за смяна на батерия, даже трябва да се радваш - масата от този модел изреваваха още на втората година. Цитирай
0 silvityyyy Публикувано Януари 22, 2019 Публикувано Януари 22, 2019 Знаеш ли,баща ми днес ми каза същото нещо,в интерес на истината телефончето е ползвано доста по малко от 4 години. Но все пак е странно,че за седмица се случи 2 пъти.Ще наблюдавам ситуацията и ако видя,че има проблем -просто ще го заменя.Но съм си сантиментална можеби...Старото моделче ми излезе много сполучливо.Една приятелка пък ми каза ,че след последната актуализация на софтуера и тя имала подобен проблем,тя е със седмица. Благодаря за съдействието? Цитирай
Въпрос
G3ry2048
Здравейте, имам проблем с телеона ми от няколко месеца.
мисля, че проблема е от микрофона. проверих навсякъде където знам за звукови настройки, всички ъпдейти са направени..
когато разговарям по вайбър, скайп, месинджър и съм на високоговорител от другата страна не ме чуват, а когато правя обикновен разговор всичко е окей.
друг проблем е когато правя видеоклипове, те са без звук...
ако можете да помогнете ще съм много благодарна лека вечер
36 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.