The Shaman Публикувано Март 23, 2010 Публикувано Март 23, 2010 Създателя на едни от най-използваните приложения за iPhoneOS, такива като LockInfo, LiveClocks icon и LiveWeather icon, David Ashman, ни зарадва с поредното си творение , името му е Memory Tap и позволява бързо да се освободи оперативна памет (RAM) с просто докосване на статус бара. След инсталацията, на SpringBoard-а няма да се появи икона — всички настройки стават в Settings -> Activator. Репото е Cydia: david.ashman.com/apt Цитирай
kloklo Публикувано Март 23, 2010 Публикувано Март 23, 2010 Програмката е супер за хора като мен с iPhone 2g, а и има доста богат избор за самия жест, с който да се изпълнява командата ( двойно натискане на Home бутона, двойно tap-ване на Status Bar-a и т.н.) Репото, което използвах, за да я сваля обаче, беше : http://iphone.ashman.com/beta/ Цитирай
The Shaman Публикувано Март 23, 2010 Автор Публикувано Март 23, 2010 Естествено, че не. За теб в xSellize Цитирай
jigita Публикувано Март 23, 2010 Публикувано Март 23, 2010 (редактирано) След като я инсталирах от xSellize ми прецака БГ фонетиката.Сега се мъча да си я върна , че нещо не ми дава да я инсталирам.Иначе самата програма си работи чудесно. EDIT: оправих се.Не съм сигурен дали е виновна самата програма , но проблема се получи по време на нейното инсталиране. Редактирано Март 23, 2010 от jigita Цитирай
The Shaman Публикувано Март 23, 2010 Автор Публикувано Март 23, 2010 Ами "човка" го прави по-лесно и по-просто. Ако не виждаш смисъл, не го слагаш, просто е Цитирай
Legend Публикувано Март 23, 2010 Публикувано Март 23, 2010 Това е за такива като мен който не ползват SBSettings Който ти топи батерията програмата е полезна! Мерси Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.