Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• 0

Смяна на app store

Въпрос

Публикувано

Здравейте,от скоро съм в бг и не мога да си сменя App Store с българския. Кигато започна да променям данните ми иска кредитна карта а аз нямам. Какво да правя?Погледнах в акаунт с бълхарски App Store и там има опция none,която при мен липсва 87c72073ea589540f384069ba473d26a.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

3 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Имам същия проблем. Аз пък преминах в БГ стора и като реших де се върна в US ми иска американско платежно средство, а преди си плащах в US стора с БГ карта.

• 0
Публикувано

Не го вярвам това. Никога не е можело да се плаща с карта, която не е от държавата на конкретния стор. Още от iOS 2 си направих акаунт в UK стора, защото тогава нямаше Български и не ми позволяваше да си ползвам картата. Тогава си зареждах кредит с гифт карти. 

Авторе, за да смениш държавата трябва да въведеш валидна дебитна/кредитна карта. След като се смени държавата може да се махне картата - опцията None се появява чак тогава. Цитат от сайта на Apple:

When you change the country or region of an existing Apple ID, you must provide a payment method and update your billing options. If you want to remove your payment method after you change the country or region, you can change your payment information to None.

• 0
Публикувано

Първия ми акаунт е в us стора с бг кредитна карта и си плащах без проблем. След като преминах в бг стора вече не мога да ползвам бг платежно средство в us.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...