venelin111111 Публикувано Януари 23, 2018 Публикувано Януари 23, 2018 Този протектор ползвам на Х и не е лош Цитирай
profusion Публикувано Януари 23, 2018 Публикувано Януари 23, 2018 Леко заоблен ми трябва като покрива краищата инъче образуващия се ръб като го орключвам ще ме дразни.... Цитирай
JmeLche Публикувано Януари 23, 2018 Публикувано Януари 23, 2018 линк? Извинявам се за късния отговор!http://www.citytel.bg/Sent from my iPhone X using Tapatalk Цитирай
profusion Публикувано Януари 23, 2018 Публикувано Януари 23, 2018 Ееее пак с дупки като многоок паяк.... Цитирай
venelin111111 Публикувано Януари 24, 2018 Публикувано Януари 24, 2018 Ееее пак с дупки като многоок паяк.... И събират прах и мръсотийки в отворитеSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
JmeLche Публикувано Януари 24, 2018 Публикувано Януари 24, 2018 Но не влияе на сензорите и предпазва от надраскване!ps: Слагате го в рамка иначе!Sent from my iPhone X using Tapatalk Цитирай
profusion Публикувано Януари 24, 2018 Публикувано Януари 24, 2018 (редактирано) По добре без от колкото грозно.... същото важи и за кейсовете Редактирано Януари 24, 2018 от profusion 1 Цитирай
venelin111111 Публикувано Март 3, 2018 Публикувано Март 3, 2018 Не зная от студа ли или защото са не качествени , но три стъклени протектора вече се отлепват само в горната част на телефона , много е неприятно и сега iPhone X е без протектор вече , свалих и последния..Мислех , че ако е ултра тънък няма да има проблем , но греда ... и той се отлепи.Препоръчайте нещо качествено( без фолио) по възможност изрязан за сензорите , не с дупчици за тях.Sent from my iPhone using Tapatalk️ Цитирай
JmeLche Публикувано Март 3, 2018 Публикувано Март 3, 2018 Ето ти линк към магазина доставят и онлайн! Имат голямо разнообразие, по-нагоре съм предоставил снимка на този който ползвам! http://www.citytel.bg/ Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
pepo1919 Публикувано Март 4, 2018 Публикувано Март 4, 2018 Не зная от студа ли или защото са не качествени , но три стъклени протектора вече се отлепват само в горната част на телефона На 7+,вече трето предпазно стъкло се отлепва горе в дясно,обясниха ми че имало под екрана незнам си какво,което греело.Колко е вярно,не съм наясно. Цитирай
venelin111111 Публикувано Март 5, 2018 Публикувано Март 5, 2018 Таман вчера залепих стъклен протектор и днес iPhone се излупа на терекота у дома , късмет , че беше с протекторSent from my iPhone using Tapatalk️ Цитирай
JmeLche Публикувано Март 5, 2018 Публикувано Март 5, 2018 Таман вчера залепих стъклен протектор и днес iPhone се излупа на терекота у дома , късмет , че беше с протекторSent from my iPhone using Tapatalk️ Щети?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
venelin111111 Публикувано Март 6, 2018 Публикувано Март 6, 2018 По телефона не ,но гръбчето се ожули и протектора смених заради съвсем дребна пукнатина ,ама е дразнещо. Цитирай
JmeLche Публикувано Март 7, 2018 Публикувано Март 7, 2018 Ето протектора, който поръчах от AliExpress, който е с дупки на сензорите и по никакъв начин не пречат на сензорите!Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
WULAS Публикувано Март 8, 2018 Публикувано Март 8, 2018 Не знам дали е писано тук, но горещо препоръчвам калъфите на Goospery, преди около седмица си взех за 7 Plus iJelly Metal, няма грешка. Преди това пък на 6-цата бях с такъв, също отлично представяне. Цитирай
profusion Публикувано Март 29, 2018 Публикувано Март 29, 2018 (редактирано) Искам да похваля този калъф от алито който ми спаси телефона, който изхвърча със засилка на калдъръма по камъните и се превъртя няколко пъти, но заради твърдия гумиран борд телефона оцеля без никакви последствия (само калъфа се ожули леко): https://www.aliexpress.com/item/Rock-PU-Leather-Case-for-iPhone-X-10-Ultra-Thin-Slim-Back-Cover-Case-For-iPhoneX/32833782260.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.OZHAaX Редактирано Март 29, 2018 от profusion 1 Цитирай
venelin111111 Публикувано Април 9, 2018 Публикувано Април 9, 2018 Христос Возкресе! Честит празник с пожелание за здраве и успехи. Днес за пореден вече не зная 4-5 път се отлепи стъкления протектор. Писъл съм вече за този проблем с отлепването. Отлепват се само в горният десен ъгъл на устройсрвото. Пробвах няколко модела и все същото , имах опит и с протектор с отвори за сензорите , здрав ама събира мръсотия . Знам , че протектора спасява положението в определени моменти , знам , че ако изтърва телефона ще помогне, но ми омръзна да ги сменям всеки месец. С 10- ката виждам зор с избор на стъклен протектор . Тук в темата има много мнения , за жалост голяма част от избора на пазара ни не ми вършат работа. Мисля да не слагам поне за сега . Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
dessyteneva Публикувано Май 6, 2018 Публикувано Май 6, 2018 Малко извън темата, но да не пускам нова само за един въпрос - изпрах кабела на телефона на мъжа ми, при това стабилно на пълна програма и 30 градуса, външно нищо му няма, но не съм го включвала на зарядно, ще има ли проблем след като мине някой ден и изсъхне добре? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
SpAwN Публикувано Май 6, 2018 Публикувано Май 6, 2018 Остави го доста добре да изсъхне - поне няколко дни, от които да има време и под слънце. Аз лично не бих рискувал по-рано... 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Май 7, 2018 Публикувано Май 7, 2018 Мерси, ще го оставя и повече, всъщност това е кабела на слушалките, който незнайно защо се е озовал в джоба на мъжа ми, а той твърдеше, че е проверил и няма нищо. Мъжка му работа, дано не се е развалил от водата самия кабел просто. Цитирай
venelin111111 Публикувано Май 8, 2018 Публикувано Май 8, 2018 Колеги , вчера бях в магазин на istyle и вече поставят протектори на Belкin с машина като цената за поставяне протектор на iPhone X е 60 лева. Много или нормална цена е според вас ? Консултантите в магазина ми казаха , че услугата е налична от около 1 месец. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
JmeLche Публикувано Май 8, 2018 Публикувано Май 8, 2018 Гаранция дадоха ли ти ако влезне въздух, иначе са доста пари, не че не ги даваме за прелепване, но! От тук нататък си представи, че изпуснеш ли го, така че да има видими следи, които те дразнят си 60ка задница ??Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.