Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте

Искам до попитам притажателите на 11/11 pro имате ли протектори на екрана?
Харесва ми да си нося телефоните “на голо”, но забелязах, че за две седмици екранът на 11 pro има сериозни видими драскотини по екрана. Ще ходя до Apple Store да го сменям и се чудя дали на новия да му слагам протектор или съм попаднал на кофти бройка...

Публикувано

И как реши,че ще ти го сменят?

Публикувано

До 15-тия ден от покупката можеш да го върнеш или да го смениш.

Публикувано

Аз съм с Rebel case отскоро скъпичък е ,но кеф цена няма .

Публикувано

Имали някой от форума със 11-та серия без протектор на екрана?

Публикувано

И някакви драми със екрана? Не говоря за драскотините, които се виждат на слънце...

Публикувано (редактирано)

Има си, не е да няма. И много по-лесно се надраска от десетката. Имам само една по-дълбока и леко ме дразни, другите само под ъгъл се виждат. Ама по принцип не обичам калъфи, кобури, протектори и прочее. Не, че не съм/си купувам, ама някак не ми се получава. Ден-два и са чао. Това е все едно да си купиш нова кола и да я облечеш в найлон/брезент/плексиглас, за да не се надраска, щото после да и вземеш видиш ли повече пари. 

Редактирано от ludiamax
Публикувано

Ако се носи телефона сам в джоба без нищо друго, ключове, запалки, стотинки, друг телефон.... трудно ще се надраска.

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Може още да нямам 12 мини, но пък имам калъф...

BD39053F-5CB6-4E35-8A2E-B37877D43C13.jpeg

C6363EBC-F9C3-474B-9232-A1B292C3A770.jpeg

Публикувано

Много ми харесват UAG, на предния телефон бях с Монарх, на сегашния XR съм с Плазма.6977cc0f464e3581843a23d6274dfc32.jpg

Публикувано

Вече 5-та година ползвам само монарх на UAG.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

Ако знаете от колко време си търся saddle brown кожа за SE и на този черен петък в айстайл на 50% го отнесох като куцо пиле домат ?

Супер много се кефя. На старото SE бях с такъв, после на 7-цата пак с такъв и сега най-после. ?

Точно такъв търсих на който пише, че е за 8, понеже този за 7 не пасва добре. 8 и SE са леко по-дебели от 7 и кейсовете за 7 стоят като разпънати. По бутоните и отворите най-добре се вижда. Кейс от 8 на 7 става, но обратното не.

4DF4B7CD-35E6-49DE-8538-333B29E77E3C.jpeg

Публикувано

Един старец с нови дрешки...

IMG_0269.jpg

IMG_6613.jpg

Публикувано

И моя старец получи ново палтенце, че старото ми писна нещо2a765e9e7c7567091ffb16bf2645e5c5.jpg

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

12 mini - калъф някой купил ли е и какъв ?
А пеотектор на екрана?
Моля без коментари дали трябва или не да има :) Няма смисъл.

Публикувано

Скрийн протектора го разкарах! Иначе ползвам UAG monarch :), всъщност вече 4-ти айфон ми е с този модел.

Публикувано

Супер си е техният магнит.

514C4F02-0A90-4DD6-B6E7-5E37AEAD8466.jpeg

5E8C9165-DB16-42F1-8A81-39ACF953EA24.jpeg

Публикувано

И аз поръчах такова, ама не от Apple Store, а от AliStore
Не мисля, че ще му намеря много приложение, защото ме дразнят всякакви неща закачени за телефона, а и не ми се налага постоянно да нося в мен карти + това му нямам вяра да не изгубя нещо...
Как е, доволен ли си? Колко карти събира и ти лично намираш ли му приложение във всекидневието?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано (редактирано)

И аз поручах 2 от алито, но като го муша в джоба през 5 мин не мисля че ще издържи закачено много бе да е загубено. Освен това всички карти са ми дигитални какво ще мъкна ама зех....

ПП

В алито са почнали да пускат от калъфа с дупка за часовника ама още няма отзиви и ревюта

Редактирано от profusion
Публикувано

Доволен съм. Харесва ми. Всеки с вкуса си. Събира четири карти, но зор се вадят после. Три си влизат нормално. Имам ги в апъл пея, но си слагам книжката и дебитната за кеш ако потрябва и те така. 

Публикувано

Епъл станаха,като Алиекспрес. Ще залепям джобчета на телефона да си слагам банкови карти в тях!Направо с другия модел да раздават по една чантичка “банан” за кръста и да си слагаме документи и стотинките в нея.Голяма иновация ще е. А в същия момент да махнат от комплекта ,батерията и дисплея. 

Публикувано

Че кой те кара?

Публикувано

Ти мен.

Аз си поръчах едно такова за джамлъка в колата.

https://www.quadlockcase.com/collections/shop-drive/products/car-kit-all-iphone-devices

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...