Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Въпрос

Публикувано

Здравейте,

Бих искал да споделя за един проблем който ми се появи с back up в iCloud.

След нормална работа доста дълго време на всички устройства които са към този акаунт, от една седмица iCloud ми показва недостатъчно място за back up на трите устройства( два iPhone и един iPad).

След като изтрих всички копия и на трите устройства в iCloud за да се нулира, той ми показва, че има back up с размер от 2.85GB. Изключих ги и трите от облака, рестартирах ги, но  нищо..., показва наличие на този обем.

Как може да се изтрие този файл който така и не показва какъв е. Логнах се в iCloud.com за да погледна какво пространство има погледнато от лаптопа, но е със същият размер и не ми дава абсолютно нищо за да го изтрия.

Досега съм ползвал около 2GB от пространството( снимки не се съхраняват в облака).

Благодаря на отзовалите се ??

4 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Погледни какво бекъпва в iCloud ->Storage ->Manage Storage ->Твоя телефон. Обзалагам се, че има нещо за снимките:)

• 0
Публикувано

Почти всички програми са изключени, снимките никога не съм ги качвал и никога не е била активна отметката за тях,  за да прави копие в облака (винаги си ги свалям на лаптопа).

Дори и сега като го погледна ми дава 2.1GB свободно пространство от стандартните 5GB.

Логнах и трите устройства наново в облака и резултата със свободното пространство е същия ??

• 0
Публикувано

Документите също ядат много, особенно бележките.

• 0
Публикувано (редактирано)
преди 12 часа, Alxx® написа:

Не цитирай предходен пост!

И тях съм ги ограничил. При дадените ми свободни 2.1GB от 5GB, пуснах и трите да си направят нов back up, като общият им обем този път беше  859.1MB (iPad - 434.3; iPhone1 - 326.2; iPhone2 - 98.6). Сега ми показва, че нямам никакво място, дори и този скромен обем не се събра. Изумен съм! Отписах ги и трите от облака, нулирах всичко наново и отново същият резултат, дори сега ми дава само 1.3GB свободно място ????. Но се появява опцията за закупуването но допълнително място от 50GB за €0.99, което не е проблем, но не ми е необходимо в случай, че целият ми back up е със скромия размер от под 1.5GB ???

Редактирано от dessyteneva

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...