Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Човек... окей, объркал съм термините, но смятах, че е достатъчно красноречиво за какво иде реч. Purchases не съдържа само платени - съдържа, всички приложения, които си свалял с този акаунт. И не знам какво имаш предвид под "хитруват", но ако приложението поддържа family sharing, няма как да те charge-не, независимо какво му се иска на разработчика.

Публикувано

За мен е ясно, но хората се бъркат. Аз ти казвам случай... платена апликация от акаунта на жена ми, естествено с моята дебитна карта( аз съм титуляр на family sharing) и изпратено като подарък на дъщеря ми. Рестор и отново плащане. Другото съм го писал по-горе

Публикувано

Приложението avplayer поддържа family sharing,но при опит да го инсталирам безплатно излиза цена от 6.48 лв,по-късно ще им пиша.Пробвах с plex и playerxtreme всичко мина по мед и масло без да се плаща на жена ми на телефона.

Публикувано

Колегата казва, че ако потвърдиш покупката няма да те таксува.

Публикувано

Ще пробвам след малко,само да свърши мача,че рома май ще паднат:)

Публикувано

Аз съм го решил проблема по български , на всички телефони моя акаунт за app store, но всеки с негов си icloud. Така всеки вижда всичко в purchased и може да го изтегли.

Sent from my iPad using Tapatalk

Публикувано

То така си е най разумно.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...