killer4o Публикувано Януари 28, 2018 Публикувано Януари 28, 2018 Човек... окей, объркал съм термините, но смятах, че е достатъчно красноречиво за какво иде реч. Purchases не съдържа само платени - съдържа, всички приложения, които си свалял с този акаунт. И не знам какво имаш предвид под "хитруват", но ако приложението поддържа family sharing, няма как да те charge-не, независимо какво му се иска на разработчика. Цитирай
gogi6 Публикувано Януари 28, 2018 Публикувано Януари 28, 2018 За мен е ясно, но хората се бъркат. Аз ти казвам случай... платена апликация от акаунта на жена ми, естествено с моята дебитна карта( аз съм титуляр на family sharing) и изпратено като подарък на дъщеря ми. Рестор и отново плащане. Другото съм го писал по-горе Цитирай
kracode Публикувано Януари 28, 2018 Публикувано Януари 28, 2018 Приложението avplayer поддържа family sharing,но при опит да го инсталирам безплатно излиза цена от 6.48 лв,по-късно ще им пиша.Пробвах с plex и playerxtreme всичко мина по мед и масло без да се плаща на жена ми на телефона. Цитирай
gogi6 Публикувано Януари 28, 2018 Публикувано Януари 28, 2018 Колегата казва, че ако потвърдиш покупката няма да те таксува. Цитирай
kracode Публикувано Януари 28, 2018 Публикувано Януари 28, 2018 Ще пробвам след малко,само да свърши мача,че рома май ще паднат:) Цитирай
Kery70 Публикувано Януари 29, 2018 Публикувано Януари 29, 2018 Аз съм го решил проблема по български , на всички телефони моя акаунт за app store, но всеки с негов си icloud. Така всеки вижда всичко в purchased и може да го изтегли.Sent from my iPad using Tapatalk Цитирай
Русев Публикувано Януари 29, 2018 Публикувано Януари 29, 2018 То така си е най разумно. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.