Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте!

Решил съм,да зарязвам уиндоуса и от 2-3 месеца заглеждам Макбук 12 инчовите модели.Трябва да е с ретина и този размер ме устройва.Наясно съм и,че няма никакви портове и ще трябват преходници.Ще се използва основно за домашно забавление и рядко ще го изнасям навън:сърфиране,торенти,филми и задължително ще сложа фотообработваща програма (Lightroom) ,но не за професионални нужди ,а за семейни снимки.

Според вас добра ли е цената от линка?Мисля преди промоцията бяха окло 2500лв. Дали септември със седмицата ще има и нови модели и да изчакам или според  нуждите ми ще съм доволен и от този?

http://www.istyle.eu/bg/macbook-12-256gb-silver.html

Публикувано

Ще останеш доволен. Машинката си заслужава кой каквото ще да говори. Проблемът преди беше цената. Сега с рефреша паднаха доста първата генерация. От известно време в епъл форума се продава изгодно спейс грей 512 гб:

http://www.apple-bg.com/index.php?topic=21964.0

Нямам нищо общо с човека, но често продава макове и няма изпищели.

Като си представя, че си мислех, че съм взел моя (512 златен) на оферта нов за 2600 януари...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Здравей колега,

надявам се да не се включвам късно. вчера ходих до техномаркет в момента 12-ката е намалена на 2,499лв, та ако си решил да купуваш сега е момента :)

Поздрави!

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...