Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• 0

Iphone 6s от Теленор

Въпрос

Публикувано

Здравейте купих си Айфона от теленор в кеш и се чудя защо е заключен така ли трябва да е 9b232a30716b1e081665db3e5026a169.png

Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk

19 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано

На Sim Lock, пише Check... Та как разбра, че е заключен?

• 0
Публикувано

Може да си го платил кеш, но сключил ли си договор за абонаментен план същия ден заедно с покупката?

Ако си сключил затова е кодиран, като изтекат две години пускаш молба за отключване и ще ти го отключат безплатно.

Ако си решил днес да си купиш телефон, отишъл си, платил си го и не си се занимавал с абонаментни планове, тогава вече трябва да ти е отключен.

Но тогава цената му е около 2,000лв. ако ти е с 6-700лв надолу, значи ти е с нов абонаментен план, и ще чакаш 2 години.

• 0
Публикувано

Да споделя в темата какво ми предложиха и се възползвах:)Абонаментен план 30лв.с включени 17ГБ трафик,неограничени разговори и смс-и,200 мин.роуминг,HBOGO и телефон 6S 16gb за 750 лв.Очарован съм:)

• 0
Публикувано

Ебаси офертата. :) Сгреших като ги напуснах преди 2 години. Пак ще пренасям :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 0
Публикувано

Имат страхотни оферти,които ги няма на сайта им

• 0
Публикувано

И аз тайа го взех с 30 лева план

Enviado desde mi iPhone utilizando Tapatalk

• 0
Публикувано

Значи заради това ти е заключен.

Между другото таксата е 31лв.

Така са им таксите: 31лв; 41лв; 61лв;

• 0
Публикувано

Мда,така са в сайта!Иначе в офис 17.99 ,21.99 (8ГБ,разговори и HBOGO)

• 0
Публикувано

Не е 750 лв. а 780, снощи сключихме договор с месечна такса от 30.99 лв. и ни накараха да предплатим за два месеца напред, защото сме правили пренос на номер от друг оператор, които ще бъдат приспаднати в следващите два месеца.

• 0
Публикувано

И без да пренасяш номера пак те карат да предплатиш за два месеца. И таксата е точно толкова, 31лв.

• 0
Публикувано

Нищо не са ме карали да предплащам!Коя такса е точно 31?Има опция за по-ниски такси,както съм писал един пост по-нагоре

• 0
Публикувано

Явно на различни хора предлагат различни оферти.

• 0
Публикувано

Не мисля,трябва да се попита в офис

• 0
Публикувано
на 7/13/2016 at 11:01, MMJ написа:

Може да си го платил кеш, но сключил ли си договор за абонаментен план същия ден заедно с покупката?

Ако си сключил затова е кодиран, като изтекат две години пускаш молба за отключване и ще ти го отключат безплатно.

Ако си решил днес да си купиш телефон, отишъл си, платил си го и не си се занимавал с абонаментни планове, тогава вече трябва да ти е отключен.

Но тогава цената му е около 2,000лв. ако ти е с 6-700лв надолу, значи ти е с нов абонаментен план, и ще чакаш 2 години.

"Може да си го платил кеш, но сключил ли си договор за абонаментен план същия ден заедно с покупката?"

Относно това.Моят случай е следния,отидох в офис на теленор,подписахме договора взех си сим картата,нямаха налична бройка Iphone 6 plus 16 gb,и ми казаха ,че от Пловдив ще бъде изпратен и телефона го получих 2-3 дни след това,и тогава го платих.Та въпроса ми е,мога ли да изискам от теленор да го отключат,понеже сега съм в Холандия и теленорската сим карта не я ползвам.

• 0
Публикувано

Докато не изтече двугодишния договор няма да ти го отключат. След това ако си коректен с договора ще ти го отключат безплатно ( или поне би трябвало да е безплатно ).

• 0
Публикувано

Като изтече договора купувача пуска молба за отключване ЛИЧНО и до 24 часа го отключват безплатно. Преди седмица отключих моя, а преди 2 години отключих така 5-цата. Не знам ако се платят всички месечни такси за 2 години напред дали ще го отключат.

• 0
Публикувано

Вече не ги отключват, заради улесненото мигриране между операторите. Дали е купен кеш или е изцяло изплатен няма значение.

• 0
Публикувано (редактирано)

Моя беше закупен на 05.01.2015, около 15 януари 2017 подадох молба, отключиха го на 19-ти. Сега сложих карта на мтел, излезе ми екрана за активация, въведох пин, Apple ID и парола и тръгна. iPhone 6+ закупен кеш с две години договор

31874709663_c0b34116f6_z.jpg

Редактирано от momchil_g
  • 0
Публикувано

Шестицата ми я отключиха един месец по-рано, след като предплатих последната вноска, договорът вече беше преподписан на друг план.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...