bboyg Публикувано Юли 13, 2016 Публикувано Юли 13, 2016 Здравейте, Имам следния проблем: След смяна на дисплея на iPhone 6, Touch ID-то спря да работи. Home бутона си функционира нормално, но не и скенера за отпечатъци. Смених металната планка с лентовия кабел, която е на гърба на дисплея, тъй като ми се стори че е пречупен самия кабел на едно място, но и това не помогна. Пробвах и с друг бутон, но отново няма разлика. Искам да подчертая че и бутона и планката с кабела, които ползвах за подмяна са втора употреба, но поне са оригинални. Пробвах с хард ресет, рестор... няма разлика. Опитвам да сложа iOS 10 beta, но по време на верификацията ми дава грешка (преди да се развали си я бях инсталирал, но след проблема върнах на 9.3.2 и сега не мога да вдигна нито на Public Beta, нито на Developer). Моля ако някой има идея къде може да е проблема, да сподели. Ще съм благодарен. Цитирай
cvalio Публикувано Юли 13, 2016 Публикувано Юли 13, 2016 При смяна на бутона - Touch ID-то спра да работи. Само подмяна в сервиз на Apple може да го възстанови. Питай Google. 1 Цитирай
bboyg Публикувано Юли 13, 2016 Автор Публикувано Юли 13, 2016 Аз бутона не съм го сменял. Прехвърлих си оригиналния бутон на новия дисплей. Казвам само че съм пробвал с друг бутон, но и той не работи. В Creative ли да го нося? Там не се ли занимаваха само с гаранционни телефони... Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.