The Shaman Публикувано Юли 16, 2016 Публикувано Юли 16, 2016 Реших да е Huawei watch, защото най-ми допада като смарт часовник. Ще помоля хора, които са се сблъсквали с него да дадат мнение. Може да се каже, че вече съм го взел та мнения от рода "за какво ти е тоя робот", от хора, които не са се докосвали до него ще са излишни Цитирай
koksibg Публикувано Юли 16, 2016 Публикувано Юли 16, 2016 Интересна тема. Ще я следя. И аз за мен се двоумя какво да вземам. Даже не знаех че Хуаей имат Смарт часовник. Гледах видео с него и доста добре изглежда. Аз да те питам Шамане какво ти е повече като приоритет - да ти показва нотификация + времето или като фитнес тракер искаш повече да го използваш. Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 16, 2016 Автор Публикувано Юли 16, 2016 Мисля да го ползвам и за двете активно. Харесва ми добрата интеграция с iOS+формата му. Цитирай
algor Публикувано Юли 16, 2016 Публикувано Юли 16, 2016 http://www.mobilebulgaria.com/tests/226/първият-опит-на-huawei-с-android-wear-е-успешен Не знам това дали ще ти е от полза, но аз също заглеждам този модел. Интересен е, определено, а и както ти каза супер се разбира с IOS. Ако не се лъжа, след последния ъпдейт може и да се говори вече през часовника, но не съм много сигурен. 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 16, 2016 Автор Публикувано Юли 16, 2016 Четох къде ли не. Иначе с това IP67 е много добре. Най-висок клас прахо и предпоследен водоустойчивост. Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 16, 2016 Автор Публикувано Юли 16, 2016 За разговорите мисля, че само може да вдигнеш чрез него. Цитирай
plam4e Публикувано Юли 16, 2016 Публикувано Юли 16, 2016 Шамане ,а на каква цена си го взел/вземеш...,ако не е тайна Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 16, 2016 Автор Публикувано Юли 16, 2016 Ами на мен зора ми е да го взема без карти и т.н. Затова чакам акаунта да се прибере в понеделник. Около 520. 1 Цитирай
koksibg Публикувано Юли 16, 2016 Публикувано Юли 16, 2016 Гледах няколко ревюта в тубата и от към функционалност е малко отрязан. Например на СМС не може да отговаряш, на разговор също. Сега може и да са стари ревюта незнам. Връзката с тел. става като се изтегли Android wear апп и там наистина всички нотификация може да се включат. Има една готина добавка Google Now се казва дето говориш на часовника и изпълнява команди - това го гледах и доста добре и бързо работи. Батерията я дават 1 ден и половина на сериозно използване но на едното ревю тоя каза карала по 2 дена. Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 16, 2016 Автор Публикувано Юли 16, 2016 Да, така е, но на мен ми е напълно достатъчно засега. Харесал съм си металния с метална верижка, но съм си поръчал и друга Цитирай
dessyteneva Публикувано Юли 16, 2016 Публикувано Юли 16, 2016 Може би защото едното не е най-висока степен на защита, затова е 67.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 16, 2016 Автор Публикувано Юли 16, 2016 Така казах и аз де. Водоустойчивост има 7 от 8. 7 е под един метър до половин час. 8 е над метър, без ограничение на времето. Цитирай
mirror Публикувано Юли 16, 2016 Публикувано Юли 16, 2016 Аз не разбрах за кой модел става въпрос?! Но ето този си бях харесал преди да взема fenix-a. Аз съм за "бисери", та той модела е само един. Гледах този с металната верижка, черния и ми изглеждаше много добре. Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 17, 2016 Автор Публикувано Юли 17, 2016 Всъщност са два май. Новия е W1. Иначе има златен, черен и метален цвят полиран. Има и дамски и т.н. С няколко вида верижки и още доста в нета, защото е стандартна. 1 Цитирай
Spowse Публикувано Юли 17, 2016 Публикувано Юли 17, 2016 Много ми харесва дизайна определено ще изглежда добре на ръката!Другия модел който много ми харесва е Moto 360 https://www.motorola.com/us/products/moto-360 играл съм си с такъв беше много удобен за ползване. Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 17, 2016 Автор Публикувано Юли 17, 2016 И аз имах възможността да сложа Moto 360 на ръката си. При него не ми харесва начина на закрепване на верижката. Под корпуса и седи някак си недъгаво и часовника изглежда по-дебел. Може би ми харесва и LG Urbane, но при мен работата е решена вече 1 Цитирай
bboyg Публикувано Юли 18, 2016 Публикувано Юли 18, 2016 Купих си го февруари за рожденния ден и май месец го продадох. Всичко беше цветя и рози, докато не си направих експеримент да го закача за един андроид и да видя има ли разлика. За мое голямо учудване, разлика имаше от тук до луната. Закачен за iOS, часовника работи някъде на 30-40% от възможностите си. Не можах да видя как е с Watch OS 2, тъй като го продадох седмица преди да я пуснат тестово. Най-много ме издразни НЕвъзможността да се инсталират допълнителни Watch фейсове от Play Store, а тези които може да се ползват са доста орязани. Няма начин за инсталиране и на допълнителни приложения (или поне тогава нямаше). Сензора за пулса беше малко капризен и изизкваше постоянно да е добре наместен на китката. Като дизайн е номер 1 към момента. Като функционалност обаче малко ме разочарова. Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 18, 2016 Автор Публикувано Юли 18, 2016 Това е факт, но обещават, че се работи по въпроса. Цитирай
koksibg Публикувано Юли 18, 2016 Публикувано Юли 18, 2016 Каза че си чел къде ли не, ако още ти се чете още ето още едно положително ревю. Само споменават че Heart тракера е оптически и е бил безполезен. http://www.wareable.com/android-wear/huawei-watch-reviewКато го вземеш тия дни чакаме снимки и едно ревю макар и кратко. 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 18, 2016 Автор Публикувано Юли 18, 2016 То реално и през телефона е така, но тази функция е информативна като цяло все пак 1 Цитирай
castro Публикувано Юли 29, 2016 Публикувано Юли 29, 2016 И аз да попитам за кой модел става въпрос и за цената. С колко е по-евтин от часовниците на Apple? Примерно това е най-евтиното им решение http://wwwьььььь-sport-cena-na-izplashtane.html като има модели и на цена 1300 / 1700 лв. Хуауейците със сигурност са по-евтини, но с колко точно? И като функции предлагат ли същите или поне сходни параметри? Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 29, 2016 Автор Публикувано Юли 29, 2016 С наполовина по-евтино. Със сигурност няма да е толкова съвместим и няма толкова функции, но формата и цената му ме привлякоха и за сега не съжалявам. Настроих го и при нормално ползване мога да докарам и до два дни батерия. По-горе някой спомена, че не мери пулса коректно. Аз мога да поспоря. За сега съм доволен Цитирай
koksibg Публикувано Юли 29, 2016 Публикувано Юли 29, 2016 Аз писах тва за пулса. Прочетох го в статията на която дадох линк по горе. Тия казаха че като фитнес тракер е безполезен щото не мерил пулса коректно. Тъкмо се канех да те питам какво е развитието с часовника и сега разбирам си го взел. Да ти е честит и с здраве да го носиш. Като по-на събереш впечатления драсни някой друг ред да споделиш как е. Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 29, 2016 Автор Публикувано Юли 29, 2016 На първо време, стои на ръката много добре. Онова тамагочи на Епъл ще го носи жена ми или детето Цитирай
dessyteneva Публикувано Юли 29, 2016 Публикувано Юли 29, 2016 Ако няма желаещи да го носят, аз приемам още подаръци за рождения ден Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.