iliyanbs Публикувано Юли 17, 2016 Публикувано Юли 17, 2016 Искам да те питам нещо, имам 5s само че е заключен към оператор мисля че от азия и проблема е такъв че не мога да стигна до менюто имали начин да отключа менюто понеже стигам до поставете картата и после че не се подържа ... ? Цитирай
gogi71 Публикувано Юли 17, 2016 Публикувано Юли 17, 2016 Може да се активира с карта на оператора към който е заключен или турбо сим,стига FMI да не е на ON ! Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 17, 2016 Публикувано Юли 17, 2016 То въпроса не е зададен много компетентно, но като начало провери към кой е заключен и колко ще ти струва да го отключиш. Обясни подробно в кое меню не може да се влезе?! Намирисвами, че е заключен и с код и т.н. Цитирай
iliyanbs Публикувано Юли 17, 2016 Автор Публикувано Юли 17, 2016 Самия Десктоп ако мога да така да го кажа/иконите .... след език и държава Wifi мрежа последното е сим рекуест ,,,, и понеже нямам сим освен бг ,,,, не ми излиза вход към Itunes и отваряне на иконите! Цитирай
Asen_77 Публикувано Юли 18, 2016 Публикувано Юли 18, 2016 Аз нищо не разбрах и от това обяснение. Снимай го с друго устройство до къде стигаш и пусни снимките тук в темата. Цитирай
baronbg Публикувано Юли 18, 2016 Публикувано Юли 18, 2016 Заключен е, и няма карта на оператора с която да го активира. デシスラブ Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.