gogi6 Публикувано Септември 30, 2016 Публикувано Септември 30, 2016 Аз ползвам китайските силиконови за стотинки и издържат докато си сменя телефона 4 Цитирай
Dean Публикувано Септември 30, 2016 Публикувано Септември 30, 2016 преди 4 часа, hrelas написа: В кой магазин в София е имало 7+ ? В iStyle, който е в Ring mall, дори в момента има още два налични Gold и Silver 32GB. Освен това казаха, че следващата седмица пак ще има, дано получат черен... 1 Цитирай
profusion Публикувано Септември 30, 2016 Публикувано Септември 30, 2016 Трябва да зема фолио за екрана на 7-ца и за една 6-ца, дали са еднакви и взаимно заменими за да не търся по отделно.... Цитирай
hrelas Публикувано Септември 30, 2016 Публикувано Септември 30, 2016 преди 43 минути, Dean написа: В iStyle, който е в Ring mall, дори в момента има още два налични Gold и Silver 32GB. Освен това казаха, че следващата седмица пак ще има, дано получат черен... Благодаря за отговора , но питах там за тези двата Gold и Silver 32GB и ми казаха , че са запазени и не ги продават ! Цитирай
mariankata Публикувано Септември 30, 2016 Публикувано Септември 30, 2016 @profusionФолио за 7 мисля че пасва и за 6, но обратното не, защото мрежата за слушалката горе при седмицата е по-широка с по милиметър от шестицата. 2 Цитирай
dessyteneva Публикувано Октомври 1, 2016 Публикувано Октомври 1, 2016 Telenor май са получили бройки Plus, защото приятел, който се е записал предварително през сайта им, днес си го е получил. Който има интерес може да прозвъни и да попита дали има свободни извън преордърите. Цитирай
londongunner Публикувано Октомври 1, 2016 Публикувано Октомври 1, 2016 Явно не е навсякъде , аз също съм записан за + но никой още не е звъннал !Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
dessyteneva Публикувано Октомври 1, 2016 Публикувано Октомври 1, 2016 Ами той живее в Пловдив, но не питах дали от там или от София го е взел.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
gogi6 Публикувано Октомври 1, 2016 Публикувано Октомври 1, 2016 Черните седмици ми приличат на сапунерки!Този пластмасовия какво се натискат за него,незнамЗа силвър или голд ще се оглеждам.За всеки влак... 2 Цитирай
Dean Публикувано Октомври 1, 2016 Публикувано Октомври 1, 2016 Аз вече съм собственик на черен 7 Plus и искам да кажа, че на живо е наистина черен, от клипчетата ми изглеждаше по-блед. Още не съм махнал фолиото и не съм го използвал, но щом добия впечатления от работата с телефона ще пиша. Иначе в iStyle, в Paradise имаше опашки и 7-ци се купуваха като топъл хляб, не съм вярвал, че в България това е възможно. Който иска Plus да звъни, мисля че все още има бройки в някой от моловете. Успех! Аз ги хванах веднага щом "светна зеленко" в сайта, тъй-като през 5 минути рефрешвах Цитирай
dessyteneva Публикувано Октомври 1, 2016 Публикувано Октомври 1, 2016 Честито! И на мен ми харесва черничкото, има някаква особена красота в този цвят, а лъскаво черния така се слива с дисплея, че просто е уникален! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Dean Публикувано Октомври 1, 2016 Публикувано Октомври 1, 2016 Благодаря ви! Няма го въобще, конкретно Plus-a. В iSTYLE казаха, че се очаква в средата на Октомври... 1 Цитирай
Dean Публикувано Октомври 1, 2016 Публикувано Октомври 1, 2016 (редактирано) Потресен съм! Процесора наистина шуми и то не при интензивна работа, а при обикновено ровичкане из телефона. Как може такова нещо? Как един път не се случи да си взема нов iPhone и да нямам проблеми... Не си взимайте от тези бройки, чакайте нови! Чудя се въобще дали да използвам телефона, направо ме е страх да не гръмне... Редактирано Октомври 1, 2016 от Dean 1 Цитирай
Veselin Panov Публикувано Октомври 1, 2016 Публикувано Октомври 1, 2016 Аз пък се чудя за къде бързате?Тия бройки са правени набързо за старта,нормално е да не са най-читави!Изчакайте следващи партиди,дотогава доста неща ще оправят. Цитирай
gogi6 Публикувано Октомври 1, 2016 Публикувано Октомври 1, 2016 Аз предлагам водно охлаждане в другите бройки 1 Цитирай
profusion Публикувано Октомври 1, 2016 Публикувано Октомври 1, 2016 10 minutes ago, Veselin Panov said: правени набързо за старта,нормално е да не са най-читави! такива постове ме карат да получа колики.... 1 Цитирай
profusion Публикувано Октомври 1, 2016 Публикувано Октомври 1, 2016 (редактирано) 43 minutes ago, Dean said: Потресен съм! Процесора наистина шуми и то не при интензивна работа, а при обикновено ровичкане из телефона. Що ме карате да се правя на идиот и да си долепям ухото и да слухта, пуснах един клип на фулХД от тубата.....нищо не чувам, чувам единственно космите на ухото до алуминия и някакви рикошетни звуци от стаята...?! Редактирано Октомври 1, 2016 от profusion 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Октомври 1, 2016 Публикувано Октомври 1, 2016 Не го правиш както трябва!Я дай видео Цитирай
Dean Публикувано Октомври 1, 2016 Публикувано Октомври 1, 2016 Изобщо не е трудно да се улови звукът, много ясно се чува. Гледах клипчета в тубата и проблема при останалите е абсолютно същия... всъщност няма да ми пречи ако не е причина нещо в телефона да се повреди, но наистина се чува така сякаш ще изгърми, в добавка и това, че самия корпус загрява и картинката е пълна. Иначе новия home бутон кефи максимално, сякаш наистина натискаш бутон, само че без бутон. За цвета няма да говоря, все едно е различен дизайн... Трябва ми официално изявление, че тоя шум няма да доведе до изгърмяване и ще се успокоя. 1 Цитирай
profusion Публикувано Октомври 1, 2016 Публикувано Октомври 1, 2016 Незнам къде до чувате, при клипче на ХД от тубата чуваш ли нещо защото аз категорично нищо не чух. Тоест от не ползван телефон взимаш и пускаш клипа и след 1-2 мин чуваш нещо или дай нещо конкретно за да повторя същото , дето вика @gogi6 дай клип баси и параноята 1 Цитирай
Dean Публикувано Октомври 1, 2016 Публикувано Октомври 1, 2016 Така, теглиш някоя игрица, поиграваш 2 минути и ако си късметлия, след това няма да чуеш абсолютно нищо. В противен случай ще чуеш нещо като скърцане, шумене и бучене. При мен след рестор се чуваше най-много. Пробвай, надявам се да не чуеш нищо! Цитирай
profusion Публикувано Октомври 1, 2016 Публикувано Октомври 1, 2016 Ама трябва ли да лепя ухо и да слухтя или се чува? Цитирай
Dean Публикувано Октомври 1, 2016 Публикувано Октомври 1, 2016 Без да лепиш ухо, достатъчно е да е тихо в стаята и да държиш телефона малко по-близо до лицето и ще го чуеш. А при слухтене е съвсем страшно вече... Цитирай
dessyteneva Публикувано Октомври 1, 2016 Публикувано Октомври 1, 2016 Искай смяна, не вярвам да гръмне точно, но все пак не е нужно да му трепериш.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Dean Публикувано Октомври 1, 2016 Публикувано Октомври 1, 2016 Сигурно ще го заменям, няма как, но по-нататък, че очевидно в момента всички имат проблеми. Миналата година по това време пак бях в подобна ситуация със 6S - бутона беше развален. Хора, от 3GS насам си купувам всеки един модел и ако щете вярвайте, но абсолютно всеки път купувам проблемна бройка, която отива в сервиза. Мислех, че поне този път ще ми се размине... какво е това нещо? Карък ли съм или Apple се ебават всяка година. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.