Veselin Minchev Публикувано Октомври 3, 2016 Публикувано Октомври 3, 2016 Гаранцията отпада, ако маркера вътре в телефона е станал червен, в следствие на проникнала вода. 1 Цитирай
profusion Публикувано Октомври 3, 2016 Публикувано Октомври 3, 2016 И какво излиза, че пак ще треперя дали ако вали леко дъждец да си вадя телефона щото после по дефолт ще горя в теленор ако му стане нещо дори и по друга причина. Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Октомври 3, 2016 Публикувано Октомври 3, 2016 От дъжд нищо няма да му стане Даже една от рекламите на Apple е точно такава. 2 Цитирай
ludiamax Публикувано Октомври 3, 2016 Публикувано Октомври 3, 2016 И винаги при отваряне на апарата могат да намокрят маркера и да стане червен! Цитирай
Asen_77 Публикувано Октомври 4, 2016 Публикувано Октомври 4, 2016 На всички стари модели маркерите са видими и достъпни отвън, така че този е доста по-защитен! 2 Цитирай
dedra1 Публикувано Октомври 4, 2016 Публикувано Октомври 4, 2016 Видими са при моделите на Сони, намиращи се под капаците, с които бяха защитени портовете. Дали са видими, или не маркерите-не е критерий за степен на защита. Цитирай
apomarinov Публикувано Октомври 4, 2016 Публикувано Октомври 4, 2016 Аз гледах едно клипче как в една купа с вода за няколко минути и замина 7цата... е как се доказва, че това е дефект? При мен жужене и висока температура имаше при първоначалния сетъп. Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 4, 2016 Публикувано Октомври 4, 2016 Tadaa SLR by menschmaschine Publishing GmbHhttps://appsto.re/bg/9PxmR.iЗа 3.99€ същия ефект Sent from my iPhone using Tapatalk Това приложение е мега яката набутвация! Не е нещо, което Snapseed, например да не може да направи! 3 Цитирай
dedra1 Публикувано Октомври 4, 2016 Публикувано Октомври 4, 2016 То да е само това. И аз се набутах 7-8€ за boke ефект... Нито едно не работи сносно. Цитирай
profusion Публикувано Октомври 4, 2016 Публикувано Октомври 4, 2016 Може ли магнити от калъв да вилаят/повредят телефона? Цитирай
Kery70 Публикувано Октомври 4, 2016 Публикувано Октомври 4, 2016 Това приложение е мега яката набутвация! Не е нещо, което Snapseed, например да не може да направи! Що бре? Освен че е пипкаво. Цитирай
SpAwN Публикувано Октомври 4, 2016 Публикувано Октомври 4, 2016 Може ли магнити от калъв да вилаят/повредят телефона? Принципно - да. Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 4, 2016 Публикувано Октомври 4, 2016 Що бре? Освен че е пипкаво. Ами както казах може да се направи този ефект с много безплатни приложения. Затова Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 4, 2016 Публикувано Октомври 4, 2016 Гога, не пиши глупости, моля те. Не един-два дисплея с петна от твърде силен и не на място поставен магнит в китайски калъф съм видял. Загубата на обхват се подразбира, да не я коментирам изрично. Цитирай
algor Публикувано Октомври 4, 2016 Публикувано Октомври 4, 2016 (редактирано) Момичета и момчета, лейдис енд джентлемен, мадам енд мосю, Тържествено ви уведомявам, че днес имах прозрение и се докоснах до съвършенство, което до момента човешка ръка (и крак) не е сътворявал! Аз бях благословен и посочен от съдбата (за мръсниците с гадно подсъзнание уточнявам пак - посочен, а не посечен!!!) днес, в ден вторник, на четвъртото за м. октомври завъртане на земята около оста си, да видя, докосна и усетя блаженството и това, на което всеки богоизбран и с опростени грехове земен мъченик има удоволствието да се наслаждава в ябълковия рай... Чудите се защо ябълковия?!?! Ами просто, защото говоря за iPhone 7+, Jet Black!!! Единствения, неповторим, уникален, страхотно изпипан и неподправено възхитителен!!! Нямаше как да не си го купя и - повярвайте - изобщо не ми пука дали ще се счупи, надраска, ще има отпечатъци по него непрекъснато и т.н. Съветвам всеки, който не го е виждал първо да го види и усети в ръката си и тогава да преценява с избора си на модел, като съм далеч от идеята, че всички хора по света ще им хареса така, както на мен. Както и да е. Стига съм писал, но всъщност аз не пиша, а се хваля!!! пп. Специални, огромни и абсолютно човешки благодарности към Миро, без който съдбата щеше просто да ме подмине и дори да не се изплюва върху мен, както прави с няколко милиарда души по земята. Благодаря ти, май френд! Редактирано Октомври 4, 2016 от algor 17 Цитирай
profusion Публикувано Октомври 4, 2016 Публикувано Октомври 4, 2016 (редактирано) Джетбляка се драска само с помисъл, а носенето на калъф пък го обезмисля инъче да добре изглежда Редактирано Октомври 4, 2016 от profusion Цитирай
Fakoni Публикувано Октомври 4, 2016 Публикувано Октомври 4, 2016 Честито!Миналата седмица разцъках един джетблек и наистина е уникален! 1 Цитирай
gog Публикувано Октомври 4, 2016 Публикувано Октомври 4, 2016 Честито, със здраве да го ползваш и безавайрийна работа на апаратчето. Не съм имал удоволствието да го видя на живо джет блекчето при 7 плюс, но не се съмнявам, че е уникално. 2 Цитирай
gogogetov Публикувано Октомври 4, 2016 Публикувано Октомври 4, 2016 Майната им на Епъл - аз затова спирам да си купувам нещо по-така (новия iPhone) всяка година, а ще е по-рядко и тогава, когато според мен си струва. Знаех си, че заканата ти няма да трае дълго. 2 Цитирай
algor Публикувано Октомври 4, 2016 Публикувано Октомври 4, 2016 Тъй де, това беше докато видя Jet Black 3 Цитирай
dessyteneva Публикувано Октомври 5, 2016 Публикувано Октомври 5, 2016 Честито! Много е красив наистина! Със здраве да си го ползваш!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай
Donchew Публикувано Октомври 5, 2016 Публикувано Октомври 5, 2016 Момичета и момчета, лейдис енд джентлемен, мадам енд мосю, Тържествено ви уведомявам, че днес имах прозрение и се докоснах до съвършенство, което до момента човешка ръка (и крак) не е сътворявал! Аз бях благословен и посочен от съдбата (за мръсниците с гадно подсъзнание уточнявам пак - посочен, а не посечен!!!) днес, в ден вторник, на четвъртото за м. октомври завъртане на земята около оста си, да видя, докосна и усетя блаженството и това, на което всеки богоизбран и с опростени грехове земен мъченик има удоволствието да се наслаждава в ябълковия рай... Чудите се защо ябълковия?!?! Ами просто, защото говоря за iPhone 7+, Jet Black!!! Единствения, неповторим, уникален, страхотно изпипан и неподправено възхитителен!!! Нямаше как да не си го купя и - повярвайте - изобщо не ми пука дали ще се счупи, надраска, ще има отпечатъци по него непрекъснато и т.н. Съветвам всеки, който не го е виждал първо да го види и усети в ръката си и тогава да преценява с избора си на модел, като съм далеч от идеята, че всички хора по света ще им хареса така, както на мен. Както и да е. Стига съм писал, но всъщност аз не пиша, а се хваля!!! пп. Специални, огромни и абсолютно човешки благодарности към Миро, без който съдбата щеше просто да ме подмине и дори да не се изплюва върху мен, както прави с няколко милиарда души по земята. Благодаря ти, май френд! Освен Audi, и Apple успяха да ти вземат парите. Даже и CarPlay вече ще използваш. Да ти е честит!Sent from my iPhone using Tapatalk 5 Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 5, 2016 Публикувано Октомври 5, 2016 Ако се върже с Bluetooth -a Цитирай
dViktor Публикувано Октомври 6, 2016 Публикувано Октомври 6, 2016 Здравейте, Имам питане към колегите с 7 или 7 плюс. Става дума за следното, когато е стартирано приложението камера във фонов режим, след входящо или изходящо обаждане при отваряне отново на приложението камера се получава 5-6 секунди тъмен екран и не може да фокусира правилно и след това се оправя. На старата 6-ца го нямаше това нещо. Този проблем се забелязва само, когато е пусната камерата в бекграунд и се проведе разговор и е еднократно. През останалото време няма абсолютно никакви проблеми. При вас става ли нещо подобно? С 10.0.2 съм върнат бекъп, чрез iCloud Нещо подобно, което е показана в това видео - https://www.youtube.com/watch?v=tnhVNhjxfcI Цитирай
algor Публикувано Октомври 6, 2016 Публикувано Октомври 6, 2016 Да, става и то не само при това описано действие. И при 6S plus е така и сега при 7+, но при мен се получава непрекъснато и ежедневно, а не само при работеща във фонов режим камера. 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.