dedra1 Публикувано Октомври 6, 2016 Публикувано Октомври 6, 2016 (редактирано) За трети път ми забива-набирам номер и не мога да затворя-тъмен екран, единствено home+power и рестарт засега го лекува. Грозна история... Редактирано Октомври 6, 2016 от dedra1 Цитирай
Veselin Minchev Публикувано Октомври 6, 2016 Публикувано Октомври 6, 2016 Преди няколко дена една 7-ца пропищя като телевизор без ТВ сигнал , само с хард ресет се оправи. Интересното е, че същия проблем съм имал с iPhone 5. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Dean Публикувано Октомври 6, 2016 Публикувано Октомври 6, 2016 Днес по едно време ми отказваше home button-a, после тъч-а отказваше да работи и се оправи с хард-ресет. Но аз поне съм с бета на 10.1 и се успокоявам, че това е проблема... Цитирай
apomarinov Публикувано Октомври 6, 2016 Публикувано Октомври 6, 2016 Какво стана тука, заваляха проблемите ли При мен само веднъж ми е забивал, екрана се затъмни и рестарт.. Както и стандартните ИОС бъгчета, някои от времето на иос 3, са си тук. Цитирай
georgi4 Публикувано Октомври 6, 2016 Публикувано Октомври 6, 2016 Бъга с камерата се проявява и при мен, както и не всеки път мога да отговоря на повикване с приплъзване Дано в следващият ъпдейт да оправят тези два досадни бъга Цитирай
mirror Публикувано Октомври 6, 2016 Публикувано Октомври 6, 2016 Бъгът с камерата не могат да го оправят от iOS 9.0.1. 1 Цитирай
slavista Публикувано Октомври 6, 2016 Публикувано Октомври 6, 2016 Случайно някой да е получил + от ментел или сините? Кво става то излезна новият модел ,а те нямат бройки. Какъв е смисълът от тия записвания и прочие? Цитирай
Dean Публикувано Октомври 6, 2016 Публикувано Октомври 6, 2016 Смисълът е, че карат по-наивните да подпишат договора и когато има налична бройка, тогава да си я получат... и в Ментел и в Телетор се опитаха да ме примамят така. Сигурен съм, че са се хванали риби на въдицата... Цитирай
georgi4 Публикувано Октомври 6, 2016 Публикувано Октомври 6, 2016 Бъгът с камерата не могат да го оправят от iOS 9.0.1. освен да пишем и досаждаме на AppleSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Izzy Публикувано Октомври 6, 2016 Публикувано Октомври 6, 2016 45 minutes ago, slavista said: Случайно някой да е получил + от ментел или сините? Кво става то излезна новият модел ,а те нямат бройки. Какъв е смисълът от тия записвания и прочие? Мтел вече доставят 7 Plus Цитирай
mileff Публикувано Октомври 7, 2016 Публикувано Октомври 7, 2016 преди 18 часа, Izzy написа: Мтел вече доставят 7 Plus Кога? Къде? Аз чакам + от Мтел на Pre-order, но работата малко е, че чакам "от умрял писмо". Колегата, който обясни, че мотива им е подписване на договор не е точно така, защото никой не те насилва да подписваш предварително договор и да си чакаш апарата, така че аз си обяснявам липсата с кофти организация на поръчки/доставки. При положение, че вече има всички варианти например в Технополис (и не само там), не разбирам, какво друго може да е. Във Вторник им изпратих и запитване с молба за някаква информация за очаквана доставка и ми отговориха следното (нищо) : "Здравейте, Във връзка с Вашето запитване, бих желала да Ви информирам, че поръчка с номер (еди коя си) е успешно приета. За съжаление в момента нямаме достатъчна наличност от iPhone 7 Plus, заради забавяне от страна на доставчика. Надяваме се в най-кратък срок да получим необходимите количества, за да удовлетворим всички заявки. Ще получите уведомителен имейл от колегите от електронния ни магазин, след като разполагаме с наличност. С уважение: “Обслужване на клиенти“" Цитирай
dedra1 Публикувано Октомври 7, 2016 Публикувано Октомври 7, 2016 Миналата година чаках около 40 дни от мтел 6S+, накрая ми се обадиха, че имат само 128gb и го взех, щот сигурно още щях да чакам за 64gb, какъвто исках. Сега като гледам не е по-различно дережето. Цитирай
Asen_77 Публикувано Октомври 7, 2016 Публикувано Октомври 7, 2016 Не знам за Вас, но аз на 22-ри получих мейл в който ми казаха, че поради невъзможността куриер да го достави в почивните дни 22/23 септември , ще го получа в следващия понеделник 26.09 и така и стана. Това е за iPhone 7 32GB. Не мисля, че минали години е било така в първия работен ден след обявената дата за стартирате на продажби в нашата страна, да има телефони в МТел. 1 Цитирай
profusion Публикувано Октомври 7, 2016 Публикувано Октомври 7, 2016 И моя го получих на 26ти. Цитирай
mileff Публикувано Октомври 7, 2016 Публикувано Октомври 7, 2016 (редактирано) Говорим за 7 Plus, не 7 Редактирано Октомври 7, 2016 от mileff Цитирай
baronbg Публикувано Октомври 7, 2016 Публикувано Октомври 7, 2016 Именно. Значи не е от "слаба организация" в противен случай и 7-ци нямаше да има. Вероятно наистина доставчика ги бави. Не е само в България. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
Izzy Публикувано Октомври 7, 2016 Публикувано Октомври 7, 2016 Онзи ден от Мтел донесаха на жена ми iPhone 7 Plus 128GB. Беше pre-order направен на 16 Септември. Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 7, 2016 Публикувано Октомври 7, 2016 Бароне, в цял свят има проблеми с плюса. 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Октомври 7, 2016 Публикувано Октомври 7, 2016 Само в ОLX нямат проблеми)))Наличност има 1 Цитирай
maxpainus Публикувано Октомври 7, 2016 Публикувано Октомври 7, 2016 (редактирано) И в Дубай няма дефицит от самото начало. Явно търсенето е слабо или цената им е висока - 3200 дирхама (около 1500лева) без договор за 7+ 32гб За сметка на това обаче, в един от магазините на Епъл имаше 5-6 маси със по 15 телефона от всички разновидности на 7 и 7+ на които можеш да разцъкваш спокойно и колкото си искаш без никой да те притеснява... Редактирано Октомври 7, 2016 от maxpainus Цитирай
Anthony Публикувано Октомври 7, 2016 Публикувано Октомври 7, 2016 Аз не бих си купил 7+ 64GB. Сигурно ще е с android. 2 Цитирай
gogi6 Публикувано Октомври 7, 2016 Публикувано Октомври 7, 2016 И в Дубай няма дефицит от самото начало. Явно търсенето е слабо или цената им е висока - 3200 дирхама (около 1500лева) без договор за 7+ 32гб За сметка на това обаче, в един от магазините на Епъл имаше 5-6 маси със по 15 телефона от всички разновидности на 7 и 7+ на които можеш да разцъкваш спокойно и колкото си искаш без никой да те притеснява... Намери с кой да ни сравняваш) 1 Цитирай
mircosoft Публикувано Октомври 7, 2016 Публикувано Октомври 7, 2016 на сайта istocknow.com се вижда че има дефицит на плюса и точно на кои цветове. Като цяло освен в Берлин в никой от магазините им не се появяват наличности в европа. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.