mirror Публикувано Октомври 7, 2016 Публикувано Октомври 7, 2016 7+ розе и голд може да се намери лесно в България, а от другата седмица на пазара вече ще има достатъчно бройки и от останалите цветове. Цитирай
algor Публикувано Октомври 7, 2016 Публикувано Октомври 7, 2016 преди 2 часа, maxpainus написа: И в Дубай няма дефицит от самото начало. Явно търсенето е слабо или цената им е висока - 3200 дирхама (около 1500лева) без договор за 7+ 32гб За сметка на това обаче, в един от магазините на Епъл имаше 5-6 маси със по 15 телефона от всички разновидности на 7 и 7+ на които можеш да разцъкваш спокойно и колкото си искаш без никой да те притеснява... Това са абсолютни фатгасмагории, прощавай за израза. В Дубай все още има липса на 7+, а това, че по масите има всички разновидности не означава, че има какво да си купи човек в момента. Да не говорим, че много изгодните цени за новите модели Apple апарати се получават мааааалко по-късно от премиерите им. В началото са по-добри цените в леко умерен диапазон. А всъщност що трябва да правим анализ на дубайския пазар на електроника и аз не знам... Цитирай
maxpainus Публикувано Октомври 7, 2016 Публикувано Октомври 7, 2016 (редактирано) Споделих за Дубай, тъй като някой спомена , че в цял свят имало дефицит. Иначе фантасмагории не говоря и 7+ може да си закупи човек от почти всеки техно магазин на цената която съм написал... Не знам от къде черпиш информация но явно не е меродавна Точно тази маса ме отказа от джет блек Редактирано Октомври 7, 2016 от maxpainus 2 Цитирай
The Shaman Публикувано Октомври 7, 2016 Публикувано Октомври 7, 2016 Аз го споменах, базирайки се на новинарските сайтове, но твоята информация е по-прясна явно. 2 Цитирай
baronbg Публикувано Октомври 7, 2016 Публикувано Октомври 7, 2016 И добре си се отказал, че после щеше да разпитваш защо нямаш face time. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
maxpainus Публикувано Октомври 8, 2016 Публикувано Октомври 8, 2016 Много добре знам защо щях да имам фейс тайм (изрично е написано кои телефони са без) Само не знам защо търсите под вола теле... Цитирай
dessyteneva Публикувано Октомври 9, 2016 Публикувано Октомври 9, 2016 Днес взехме една черна седмичка, за съжаление не е за мен, но си поиграх докато я настройвах и съм наистина впечатлена. По изтъркания въпрос заслужава ли си ъпгрейда, за мен отговорът е Да. Само с новия хоум бутон положението беше комично, имах чувството, че ме рита кон едва ли не, ама той мъжа ми си го настрои на 3 и явно това е най-силната вибрация, оставих го сам да си прецени, все пак той ще го ползва. Калъфчета и протектори вече има с лопата да ги ринеш, взех му един стъклен 3D, пасва перфектно и не го повдига гръбчето. В общи линии, чакам с нетърпение да взема моя телефон, хареса ми Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 5 Цитирай
gog Публикувано Октомври 9, 2016 Публикувано Октомври 9, 2016 Честито Деси, със здраве да го ползва съпругът ти! 1 Цитирай
georgi4 Публикувано Октомври 9, 2016 Публикувано Октомври 9, 2016 Днес взехме една черна седмичка, за съжаление не е за мен, но си поиграх докато я настройвах и съм наистина впечатлена. По изтъркания въпрос заслужава ли си ъпгрейда, за мен отговорът е Да. Само с новия хоум бутон положението беше комично, имах чувството, че ме рита кон едва ли не, ама той мъжа ми си го настрои на 3 и явно това е най-силната вибрация, оставих го сам да си прецени, все пак той ще го ползва. Калъфчета и протектори вече има с лопата да ги ринеш, взех му един стъклен 3D, пасва перфектно и не го повдига гръбчето. В общи линии, чакам с нетърпение да взема моя телефон, хареса ми Sent from my iPhone using Tapatalk Pro "Куршум" е ..иначе и аз съм на трета степен на хоум бутона Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Dean Публикувано Октомври 9, 2016 Публикувано Октомври 9, 2016 (редактирано) Аз съм на първа степен и ми е мега чувствително, не знам какво би било на 3-та. Честито за придобивката, със здраве да се ползва! P.S - Адски доволен съм от батерията, може би и преди на PLUS положението е било по-добро, но тъй-като аз за първи път съм с по-големия и мога да кажа, че се преродих, близо 10 часа го ползвам, около 26 - 30 е в standby и го включвам да се зарежда на 3-4%. Да, ползвам го в LOW POWER MODE, но за мен лично това няма никакво значение. С 6S такива резултати бяха НЕДОСТИЖИМИ, почти всеки ден ми се налагаше още едно зареждане към 17:00 преди да изляза. Редактирано Октомври 9, 2016 от Dean 2 Цитирай
slavista Публикувано Октомври 9, 2016 Публикувано Октомври 9, 2016 На доста места пише ,че черният цвят ще има недостиг и ме интересува за кой точно става въпрос .. jet black или matte black ?!? Много ме бавят тези ,а нямам търпение като малките деца. В едно от технотата гледах ,че ги имат всички + ,а черните нямало наличност 1 Цитирай
Dean Публикувано Октомври 9, 2016 Публикувано Октомври 9, 2016 Тази седмица най-вероятно ще го има навсякъде, във всички цветове, но най-вече в iStyle следи ако ще го взимаш в кеш. Цитирай
dessyteneva Публикувано Октомври 10, 2016 Публикувано Октомври 10, 2016 Черен мат е нашия, но намирането му в Теленор беше цяло чудо, поне според операторката дето говорих с нея. Бяха ме заблудили, че офертата ще ни излезе едва през декември и не съм се записвала за бройка и в събота съвсем случайно виждам, че не е така и имаме оферта и веднага им звъннах, ама 1515 не рабати в събота и неделя, та трябваше на 123 . Думата, която чувах през пет секунди беше "абсурд", ама аз съм си инат. Другия проблем беше времето, защото трябваше да го взема максимум до понеделник (баща ми влиза в болница за операция, а групата е на негово име и той подписва договорите). Не стана с първия опит, но на второто звънене в магазин попаднах на един точен пич и след няколко часа вече имахме телефон, нямах претенции за цвят, но казах че е добре да е черен и той намери, което ме навява на мисълта че все пак има скрити бройки, въпреки че е "абсурд" без записване за тоя модел както твърдеше операторката.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
gogi6 Публикувано Октомври 10, 2016 Публикувано Октомври 10, 2016 Както се вика, едно истинско реалити преживяване е купуването на новия iPhone!Честито за новия "член" от семействотоSent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
ludiamax Публикувано Октомври 10, 2016 Публикувано Октомври 10, 2016 А знаете ли дали телефоните от "Водафон" в други страни са отключени, както е при "Мтел"? Поздрави Цитирай
londongunner Публикувано Октомври 10, 2016 Публикувано Октомври 10, 2016 Заключени са .Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
andro89 Публикувано Октомври 10, 2016 Публикувано Октомври 10, 2016 Има ли още луди като мен, които чакат 7 plus 128 gb от Теленор? Цитирай
Dean Публикувано Октомври 10, 2016 Публикувано Октомври 10, 2016 Да, аз нямам търпение да ми звъннат, че е пристигнал, за да ги пратя на майната им и да кажа, че вече чакам 8 Plus. 2 Цитирай
mileff Публикувано Октомври 10, 2016 Публикувано Октомври 10, 2016 (редактирано) Хахаха То верно и аз ще ги почакам още малко и ще мина на същия сценарий Редактирано Октомври 10, 2016 от mileff Цитирай
dessyteneva Публикувано Октомври 10, 2016 Публикувано Октомври 10, 2016 (редактирано) Между другото днес като ходих да си взема гаранцията, защото вчера нещо имаше проблем и не можаха да ми я разпечатата, в магазина в Скай Сити Мол имаше изложен Jet Black iPhone 7 Plus, всъщност то и двата бяха изложени и двата бяха точно лъскаво черния цвят. Едит: Момчето беше много отзивчиво и ми намери телефон веднага, защо не пробвате да се свържете с магазина и да питате за наличност и евентуално дали може да помогне с намирането? Телефонът там е 024152251. Само не споменавайте, че аз съм взела вчера, за да не му направим нещо мръсно, все пак ми помогна в наистина заплетената ситуация. Аз му обещах, че ще го търся и в бъдеще като си купувам другия, така че едва ли ще откаже още някой клиент, ако има как да намери бройки. Плюс това аз бях без предварителна заявка, а вие имате, така че може да е по-лесно да ви вреди. Редактирано Октомври 10, 2016 от dessyteneva Цитирай
ayl Публикувано Октомври 10, 2016 Публикувано Октомври 10, 2016 ...и бананите и портокалите за нова година... 3 Цитирай
Dean Публикувано Октомври 10, 2016 Публикувано Октомври 10, 2016 Извадих малкия 6S от кутията и ми се стори все едно пипам някаква миниатюрна версия на iPhone, а като си помисля 6-цата колко голям ми се виждаше през 2014. Обаче малкото си е малко и е по-красиво на външен вид... 1 Цитирай
profusion Публикувано Октомври 12, 2016 Публикувано Октомври 12, 2016 On 10/10/2016 at 8:22 AM, gogi6 said: Както се вика, едно истинско реалити преживяване е купуването на новия iPhone!Честито за новия "член" от семейството Sent from my iPhone using Tapatalk То за това един приятел вика, абе голяма истеря и регистрации вие все едно ви ги подаряват, не че не искат после хиляда и кусур и то с план 1 Цитирай
profusion Публикувано Октомври 12, 2016 Публикувано Октомври 12, 2016 On 10/10/2016 at 7:52 PM, Dean said: Обаче малкото си е малко и е по-красиво на външен вид... Така е големия и до сега ми се види тиган Цитирай
dessyteneva Публикувано Октомври 12, 2016 Публикувано Октомври 12, 2016 Особено Jet Black малкия е уникален, видях ги и двата един до друг в един и същ цвят оня ден в мола, просто е като кукличка 4,7 инчовия. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.