Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

LockInfo

ThUnDeR

Recommended Posts

Публикувано

И като ти се досвидяха 4 долара;)

Публикувано

Не са ми досвидяли $4, напротив! С това се уверих, че е ненужно да давам тези $4 за такава кауза...

Не дадох нарочно тези $4, защото исках първо да видя какво е това приложение, как работи и т.н., а не просто да си разхвърлям парите на всички страни.

П.С. Ами ако ще говорите само за платени приложения и т.н., защо не спрете и да обсъждате за jailbreak и отключвания, все пак и те са против политиката на Apple?!?

Публикувано

Ако мислиш, че джейла и ънлока имат нещо общо с кракове и аванта, чака те дълго четене или смяна на платформата!

Публикувано

Плюс това джейлбрейка е напълно законен. ;)

Публикувано

Освен това,подобни приложения са с дългогодишна история и авторите им са доказали,че не спират да се занимават с тях и да ги ъпдейтват;)Заслужават всеки цент!

Публикувано

Някой реши ли проблема с двойният звук при пуш нотификациите?

Sent from my iPhone 4s using Tapatalk!

Публикувано

При мен няма подобен!

Публикувано (редактирано)

Не са ми досвидяли $4, напротив! С това се уверих, че е ненужно да давам тези $4 за такава кауза...

Не дадох нарочно тези $4, защото исках първо да видя какво е това приложение, как работи и т.н., а не просто да си разхвърлям парите на всички страни.

П.С. Ами ако ще говорите само за платени приложения и т.н., защо не спрете и да обсъждате за jailbreak и отключвания, все пак и те са против политиката на Apple?!?

Не, че ми е работа, но пишеш пълни глупости. Ако не ти се свидят тези 5-6 лева, защо аджеба се занимаваш с кракнато приложение, като разработчиците са ти дали безплатен пробен период — нали си искал просто да пробваш. Качваш си официалното приложение и тестваш.

Колегите по-горе ти отговориха по мнението за джейлбрейка.

П.П. От Cydia, както и от AppStore нямам кракнати приложения (ако държиш да си информиран).

Редактирано от chayanne
Публикувано

А и ако се върнем назад в темата,ще стане ясно,че той е ползвал гратисния период и после се чудеше как може да почисти за да сложи кракнато LockInfo!Аванта да има;)

Публикувано

Нова версия!Прибавили са нови настройки;)

Публикувано

За някои са нови, за други не. ;) Отдавна са в бетата, но имаше проблеми.

Публикувано

Двойните нотификации обаче на някой пруложения стоят като tapatalk например!

Публикувано

Да не си пуснал нотификациите през мейл и tapatalk?Затова да са ти двойни?!

Публикувано

Е не не ми излиза мейл същото е и при месинджъра, ако съм с иключен тел ок на лок скрии а излиЗат по една но ако бърникам в телефона и през това време ми пише някой от тапаталк или месинджър банерите за едно съобщение излизат по два пъти! Също и в момента ако имам пуш съобщение от някой приложение пак излиза двойно! Само със епълските приложения е ок всичко друго ми излиза по два- пъти на банера и с двоен звук!

Публикувано
За някои са нови, за други не. ;) Отдавна са в бетата, но имаше проблеми.

Като гледам още ги има;)Трих и слагах наново;)

Публикувано

При мен е версия 5.1.0-2 това ли е последната, че не ми излиза ъпдейт?

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Публикувано

Преди weather ми се ъпдейтваше като слайдна нотификейшън центъра сега трябва да вляза в weather за да рефрешне!

Публикувано

При мен си се ъпва автоматично от локскрийна.

Публикувано
Преди weather ми се ъпдейтваше като слайдна нотификейшън центъра сега трябва да вляза в weather за да рефрешне!

Тази стрелкичка като цъкнеш, не ти ли опреснява?

83d25888b9b51944.PNG

Публикувано

Да опреснява просто питам, защото преди опресняваше и като сваля нитофкейшън центъра, а сега става ръчно или на час!

Публикувано

Нещата почнаха да си идват на мястото! :guitarred:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...