profusion Публикувано Август 21, 2016 Публикувано Август 21, 2016 (редактирано) Някой да потвърди дали бележките (ноутс) на телефона един път заредени са вече офлайн? Блъскам за едно пътуване информация и не ми се иска да остана изненадан като се окажа на другия край на света без нет и без информация ПП И колко им е съвместимостта на тия бележки, има ли лимит, че блъскам и картинки? Редактирано Август 21, 2016 от profusion Цитирай
MacIlian Публикувано Август 21, 2016 Публикувано Август 21, 2016 Не би трябвало да имаш какъвто и да проблем с бележките, но за всеки случай погледни в настройките им, има и опция по подразбиране да не са в iCloud, a локално на телефона, така със сигурност няма да изчезне нищо от локалната папкаSent from my iPhone 6s using Tapatalk Цитирай
chayanne Публикувано Август 22, 2016 Публикувано Август 22, 2016 При опция iCloud, само се синхронизират м-у устройствата, но си ги имаш на телефона локално. 1 Цитирай
arm11 Публикувано Август 22, 2016 Публикувано Август 22, 2016 Другият вариянт е - спри си нет-а и провери дали са на у-вото. Бързо, лесно, просто. Цитирай
profusion Публикувано Август 22, 2016 Автор Публикувано Август 22, 2016 Не е толкоз просто ако има някакъв временен кеш.... и един светъл ден Цитирай
dessyteneva Публикувано Август 22, 2016 Публикувано Август 22, 2016 Най-просто си сложи всичко необходимо в Dropbox и не го мисли, дори и да го изтриеш от устройството си остават в облака, аз там си държа снимки и документи и винаги са ми под ръка, а и могат да се отварят на всякакво устройство.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Alxx® Публикувано Август 22, 2016 Публикувано Август 22, 2016 Не, че клаудските не се отварят отвсякъде...нали точно това НЕ иска - да зависи от нет? 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.