bboyg Публикувано Ноември 16, 2011 Публикувано Ноември 16, 2011 Intel-ска видеокарта, освен ако не е GMA 950, или X3100 не си прави труда. Няма хардуерно ускорение за останалите модели, а без него хакито става малко "скОпено". 1 Цитирай
SlaviIordanov Публикувано Декември 20, 2011 Публикувано Декември 20, 2011 Има ли някакъв шанс да подкарам MacOS на HP Envy.Процесорът ми е i5-460m,видеото е ati radeon 5650,за него до колкото разбрах няма шанс да се подкара,но това не проблем.Лан картата е Broadcom. според това видео май мога да подкарам почти всичко..Въпросът ми е мога ли да си запазя Уиндоуса и заедно с него да имам МакОС.И възможно ли е да си избирам кое да пусна при стартирането на компютъра или ставам нахален вече Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 21, 2011 Публикувано Декември 21, 2011 Може Четеш в библията на хакинтоша: http://insanelymac.com и си търсиш готов релийз, който да става на твоята машина. Ако ти се играе на едро - свали си Empire EFI bootloader и retail MacOSX, виж кои kext - ове ще ти трябват и почвай да си играеш - ще подкараш и двете ОС, но...оттук нататък - половин година 1 Цитирай
SlaviIordanov Публикувано Декември 21, 2011 Публикувано Декември 21, 2011 (редактирано) А по-лесно ли е ако MacOS-a го инсталирам на външен хард,но няма ли да е много бавен така?Много благодаря за помощта! Редактирано Декември 21, 2011 от SlaviIordanov Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 21, 2011 Публикувано Декември 21, 2011 Можеш и на бърза флашка с поне 8 гъбки обем или на SDHC card. За да стане обаче, дъното трябва да поддържа AHCI (null) Цитирай
genie Публикувано Март 30, 2012 Публикувано Март 30, 2012 Здравейте! Рових из таблиците за съвместимост, но не открих модела на лаптопа си. В библията, както Аlxx я нарича, открих информация, но много от нещата са ми непонятни. Става въпрос за следната машина: ASUS G53SX-S1183. Моля, ако някой има информация как точно се прави, или пък ако може да инсталира OS X на този модел, да сподели. Благодаря предварително! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.