AresP Публикувано Септември 8, 2016 Публикувано Септември 8, 2016 (редактирано) Здравейте, приятели! Предварително се извинявам ако това не е подходящото място за тази тема! Поразрових и тук ми се видя най-пoдходящо да я пусна. Имам един въпрос към хората, купували си iPhone от Америка. Искам да поръчам една 7-ца, но забелязах, че в сайта на Apple за iPhone 7 няма Sim-Free опция, за разлика от 6s например. Какво мога да направя по въпроса и какви са алтернативите ако има такива? Ако някой може да сподели малко полезна информация по този въпрос ще му бъда много благодарен! Редактирано Септември 8, 2016 от AresP Цитирай
MacIlian Публикувано Септември 8, 2016 Публикувано Септември 8, 2016 Естествено че има, хубаво прегледай докрай нещата. Избери модел, цвят, големина и след това ще видиш нещо от рода на "One-time payment / $749.00 / Unlocked iPhone ..." със сим карта на който оператор си избрал, начина на купуване сега е по-различен от преди. Цитирай
momchil_g Публикувано Септември 8, 2016 Публикувано Септември 8, 2016 А може ли да се закупи от САЩ/Германия с българска кредитна/дебитна карта? КОнкретно гледах цената на часовника, че цена от САЩ + ДДС+доставка е колкото цената от Германия+доставка Цитирай
Asen_77 Публикувано Септември 9, 2016 Публикувано Септември 9, 2016 От Америка не можеш да закупиш с Българска карта. От Америка поръчвайки iPhone, когато желаеш да е сим фрий избираш операто T-Mobile и там вътре в комплекта има неактивирана сим карта на оператора и телефона е отключен. Цитирай
blackmore Публикувано Септември 9, 2016 Публикувано Септември 9, 2016 Да. Дори са решили да го упоменат изрично, което преди липсваше като информация. " Unlocked iPhone with T-Mobile SIM " 1 Цитирай
kawabiker Публикувано Септември 11, 2016 Публикувано Септември 11, 2016 От всички оператори има вече unlocked на пълна цена както и досега , само че не го пишеха на сайта, а като идеш в магазина ти даваха няква dummy сим карта. Вероятно и сега ще дават такава за активация. Цитирай
AresP Публикувано Септември 11, 2016 Автор Публикувано Септември 11, 2016 (редактирано) Благодаря на всички! Понеже ако си го поръчам сега може да пристигне след като съм се прибрал, знаете ли дали ако ми го изпрати някой от Америка ще трябва да плащам мито/ддс? Другия ми вариант е да отида в NY и да се наредя на опашка като бял човек, но не знам по колко се чака ... Редактирано Септември 11, 2016 от AresP Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Септември 11, 2016 Публикувано Септември 11, 2016 Носи си палатката.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
kawabiker Публикувано Септември 11, 2016 Публикувано Септември 11, 2016 Иди и си купи след 16ти, ако няма ще си заявиш един и ще идеш да си го вземеш готов, само трябва да платиш с американска карта или с гифт карта 1 Цитирай
momchil_g Публикувано Септември 11, 2016 Публикувано Септември 11, 2016 Гледам, че може да се плати и с paypal Цитирай
JmeLche Публикувано Септември 11, 2016 Публикувано Септември 11, 2016 Благодаря на всички! Понеже ако си го поръчам сега може да пристигне след като съм се прибрал, знаете ли дали ако ми го изпрати някой от Америка ще трябва да плащам мито/ддс? Другия ми вариант е да отида в NY и да се наредя на опашка като бял човек, но не знам по колко се чака ... 18% задължително ако ти го изпратят!Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Септември 12, 2016 Публикувано Септември 12, 2016 И с пейпал трябва американска карта.Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.