mitkoiphone Публикувано Март 26, 2010 Публикувано Март 26, 2010 Искам да попитам, има ли някой който може да помогне по темата. Не мога да си вляза в акаунта в epay. Излизат ми само тия пусти сертификати, които не мога да подкарам. Имам два акаунта в epay. Един който е мой, и един на едни роднини. С моя НЕ МОГА да вляза каквото и да правя. Пробвах с акаунта на роднините и стана от раз. Не знам на какво се дължи и защо там не ми изкарва сертифициране и т.н. Ако някой откликне, ще напиша и подробности. Цитирай
trader Публикувано Март 26, 2010 Публикувано Март 26, 2010 (редактирано) По принцип има начин да се вкарват сертификати в iPhone. За целта трябва да си свалиш iPhone Configuration Utility и да си поиграеш с него за да си направиш профил който да съдържа сертификатите и да качиш този профил после на телефона си. ПП. Опа мислех, че питаш за iPhone. За MAC ако Safari не става пробвай с Firefox. В БГ много от сертификатите не са направени като хората или не са регистрирани където трябва (този за COBOS има празна парола а Safari не я приема така) - Safari приема сами читави и правилно генерирани итн. Редактирано Март 26, 2010 от trader Цитирай
mitkoiphone Публикувано Март 26, 2010 Автор Публикувано Март 26, 2010 Там е работата, че в единия профил ме пуска на мой роднина, а в моя си профил не иска. Преди да преинсталирам Мака бях го направил и всичко беше добре, но сега не става. Цитирай
trader Публикувано Март 26, 2010 Публикувано Март 26, 2010 Пробва ли това с Firefox на MAK-a? Цитирай
mitkoiphone Публикувано Март 26, 2010 Автор Публикувано Март 26, 2010 Това не става за моя мак Цитирай
mitkoiphone Публикувано Март 29, 2010 Автор Публикувано Март 29, 2010 Никой ли не може да помогне ? Цитирай
trader Публикувано Март 29, 2010 Публикувано Март 29, 2010 Инфото което си дал е малко за да ти помогне някой освен ако не е врачка. Пробвай да направиш снимки на екраните и настройките на браузъра и ги сложи тук в правилна последователнст за да може да ти помогне някой. Цитирай
mitkoiphone Публикувано Март 31, 2010 Автор Публикувано Март 31, 2010 Проблема ще решавам след като отида до банкомата и дам един лев и си деактивирам сертификата. Надявам се да стане успешно операцията Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.