Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

• Отговори 84
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• The Shaman

10

• baza2005

5

• deezel

4

• ReCcA

4

Топ автори в тази тема

Публикувано

Играта е супер яка... :biggrin:

Публикувано

Скоро не се бях палил така по някоя игра, както по тази, бих съдил ''EA'' за това че пускат такива игри, които те карат да забравиш задълженията си и да играеш докато ти падне батерията, а после да продължиш на зарядното...не съм вярвал, че може да се случи такова нещо.

Поздрави на всички във форума за работата Ви като цяло и за бързото отразяване на новините!

Публикувано

Играта е направо супер, вчера играх докато ми падна батерията и продължих на зарядно (безмалко да се скараме с жената). Но ме измъчва това че мога да си направя само една кола или просто нямам достатъчно мангизи и затова прави размяна.Някой ако има две коли да сподели как става .Приятна игра на всички!

П.П. Други игри на същата ЕА ако споделите няма да се разсърдя.Благодаря предварително.

Публикувано

В момента съм с три коли, ъпгрейднати напълно. Нищо специално не съм правил. Взимам кола ъпглейдвам си я, после другата и така. Мангизи от състезанията си падат доволно.

Публикувано

Като стар фен на Need for speed, мога да кажа че играта кърти отвсякъде!!! Браво!

Публикувано

играта е невероятна

не очаквах да е толкова добра смисал до сега не сум играл нещо подобно на телефона

:bravo:

Публикувано

Играта е пълна лудница, но понеже най се кефя на дрифта някой разбрал ли е как се спира дрифта, защото то само ми определя лентата в която се движа и рано или късно в нея се появява кола, в която се натрисам :question:

Публикувано
Играта е пълна лудница, но понеже най се кефя на дрифта някой разбрал ли е как се спира дрифта, защото то само ми определя лентата в която се движа и рано или късно в нея се появява кола, в която се натрисам :question:

Просто изравни телефона и готово,аз пък я врътнах много ми хареса

Публикувано

И аз я превъртях ,но имам още заключени коли как става отключването им ? След дрифтовете нали няма други надпревари?

Публикувано

Style Points...

А аз дрифтовете нещо не ги умея много... :cry:

Публикувано

Вече има и Cheat ;)

1. Отваряте Cydia и добавяте source: http://iphone.org.hk/apt

2. Инсталирате: Need for Speed Car and Money Patch...

3. Рестартирате и сте готови

Резултата е 5,000,000 $

И отключване на тези две коли: Porshe Carrera GT and Pagani Zonda F!

Публикувано

Не работи на 3.0 ;)

ПС: Стана през ssh го пачнах ръчно.

Публикувано
Style Points...

И аз съм така, минах само първото дрифт състезание с 300 зора. ;)

Публикувано

И аз. ;)

Забележете, с цели 8003 точки. :)

Публикувано

Аз пък честно, без cheats я превъртях! ;)

Публикувано

Aз тъй като не съм геймър ще си сложа кодовете за да се кефя по-скоро, отколкото да се мъча да превъртам и тнт ;)

Публикувано

Ааааа далече съм от мисълта, "не слагайте кодове и се потете яко"... Игрите са за удоволствие и всяка помощ е добре дошла когато има нужда... Освен хаковете де... Така, че чийта си е помощ когато трябва.

Публикувано

Хубавото е , че за сега чийта е само за пари и 2 коли , защото ако беше и за style pionts щеше да обезмисли играта ;)

Публикувано
Style Points...

И аз съм така, минах само първото дрифт състезание с 300 зора. :)

Аз минах до 3-тото дрифт състезание и повече немога :@

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...