vdmk Публикувано Май 6, 2009 Публикувано Май 6, 2009 Още 1 Mirror :geek: ТУК Благодаря за миръра Цитирай
kikko Публикувано Май 6, 2009 Публикувано Май 6, 2009 Не съм играл по добра игра до сега на телефона си! Уникална! Цитирай
iGaba Публикувано Май 7, 2009 Публикувано Май 7, 2009 Скоро не се бях палил така по някоя игра, както по тази, бих съдил ''EA'' за това че пускат такива игри, които те карат да забравиш задълженията си и да играеш докато ти падне батерията, а после да продължиш на зарядното...не съм вярвал, че може да се случи такова нещо. Поздрави на всички във форума за работата Ви като цяло и за бързото отразяване на новините! Цитирай
baza2005 Публикувано Май 8, 2009 Публикувано Май 8, 2009 Играта е направо супер, вчера играх докато ми падна батерията и продължих на зарядно (безмалко да се скараме с жената). Но ме измъчва това че мога да си направя само една кола или просто нямам достатъчно мангизи и затова прави размяна.Някой ако има две коли да сподели как става .Приятна игра на всички! П.П. Други игри на същата ЕА ако споделите няма да се разсърдя.Благодаря предварително. Цитирай
The Shaman Публикувано Май 8, 2009 Автор Публикувано Май 8, 2009 В момента съм с три коли, ъпгрейднати напълно. Нищо специално не съм правил. Взимам кола ъпглейдвам си я, после другата и така. Мангизи от състезанията си падат доволно. Цитирай
LUBECA Публикувано Май 8, 2009 Публикувано Май 8, 2009 Като стар фен на Need for speed, мога да кажа че играта кърти отвсякъде!!! Браво! Цитирай
eek Публикувано Май 9, 2009 Публикувано Май 9, 2009 играта е невероятна не очаквах да е толкова добра смисал до сега не сум играл нещо подобно на телефона Цитирай
Ради Аврамов Публикувано Май 10, 2009 Публикувано Май 10, 2009 Играта е пълна лудница, но понеже най се кефя на дрифта някой разбрал ли е как се спира дрифта, защото то само ми определя лентата в която се движа и рано или късно в нея се появява кола, в която се натрисам :question: Цитирай
LinkiPhone Публикувано Май 11, 2009 Публикувано Май 11, 2009 Играта е пълна лудница, но понеже най се кефя на дрифта някой разбрал ли е как се спира дрифта, защото то само ми определя лентата в която се движа и рано или късно в нея се появява кола, в която се натрисам :question: Просто изравни телефона и готово,аз пък я врътнах много ми хареса Цитирай
baza2005 Публикувано Май 11, 2009 Публикувано Май 11, 2009 И аз я превъртях ,но имам още заключени коли как става отключването им ? След дрифтовете нали няма други надпревари? Цитирай
deezel Публикувано Май 11, 2009 Публикувано Май 11, 2009 Style Points... А аз дрифтовете нещо не ги умея много... :cry: Цитирай
johnnybravo Публикувано Май 15, 2009 Публикувано Май 15, 2009 Вече има и Cheat 1. Отваряте Cydia и добавяте source: http://iphone.org.hk/apt 2. Инсталирате: Need for Speed Car and Money Patch... 3. Рестартирате и сте готови Резултата е 5,000,000 $ И отключване на тези две коли: Porshe Carrera GT and Pagani Zonda F! Цитирай
ThUnDeR Публикувано Май 15, 2009 Публикувано Май 15, 2009 Не работи на 3.0 ПС: Стана през ssh го пачнах ръчно. Цитирай
mupo Публикувано Май 15, 2009 Публикувано Май 15, 2009 Style Points...А аз дрифтовете нещо не ги умея много... :cry: И аз съм така, минах само първото дрифт състезание с 300 зора. Цитирай
deezel Публикувано Май 15, 2009 Публикувано Май 15, 2009 И аз. Забележете, с цели 8003 точки. Цитирай
Kristian.Dinev Публикувано Май 15, 2009 Публикувано Май 15, 2009 Аз пък честно, без cheats я превъртях! Цитирай
Adamov Публикувано Май 15, 2009 Публикувано Май 15, 2009 Aз тъй като не съм геймър ще си сложа кодовете за да се кефя по-скоро, отколкото да се мъча да превъртам и тнт Цитирай
The Shaman Публикувано Май 15, 2009 Автор Публикувано Май 15, 2009 Ааааа далече съм от мисълта, "не слагайте кодове и се потете яко"... Игрите са за удоволствие и всяка помощ е добре дошла когато има нужда... Освен хаковете де... Така, че чийта си е помощ когато трябва. Цитирай
ReCcA Публикувано Май 15, 2009 Публикувано Май 15, 2009 Хубавото е , че за сега чийта е само за пари и 2 коли , защото ако беше и за style pionts щеше да обезмисли играта Цитирай
climber4o Публикувано Май 15, 2009 Публикувано Май 15, 2009 Style Points...А аз дрифтовете нещо не ги умея много... :cry: И аз съм така, минах само първото дрифт състезание с 300 зора. Аз минах до 3-тото дрифт състезание и повече немога :@ Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.