kracode Публикувано Септември 21, 2016 Публикувано Септември 21, 2016 (редактирано) Здравейте,понеже за 5 години качих 20 кг и сега е момента да смъквам лека по лека. Насочил съм се към тази джаджа,ще дадете ли мнение за него или да си купувам нещо друго ,който е имал сблъсък с това би ли споделил.Благодаря http://www.istyle.eu/bg/withings-smart-body-analyzer-black.html?color=92 Така или иначе ще си поръчвам magic mouse 2 ,да съчетая двете неща:) Редактирано Септември 21, 2016 от kracode Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 21, 2016 Публикувано Септември 21, 2016 Ехехе... Тея за 350 лв не са се напънали едно описание да напишат баси! Какво прави? Връзка с телефона? Аз си поръчах от Алито, Xiaomi Scale Smart Weighing за 18€ и съм доволен Цитирай
kracode Публикувано Септември 21, 2016 Автор Публикувано Септември 21, 2016 Има клипове в тубата какво точно прави и как се свързва към телефона ,но въпроса е дали си заслужава Твоето предложение от 18 евро доста ми допада Цитирай
baronbg Публикувано Септември 21, 2016 Публикувано Септември 21, 2016 Ползвам такова от първия модел, както и маншета за кръвно. Много съм доволен, даже поръчах и на приятели. Имах и бебефона. Ако решиш да поръчваш, го направи направо офицялния сайт. Доставката е безплатна и разликата в цената е значителна. Поне аз когато поръчвах за приятели, говорих с iStyle относно цената и разлики от по 50-60 лв на артикул. Бяха непреклонни въпреки бройките. На кантара веднъж съм сменял батерии за 5 години, а се ползва всеки ден. На маншета за кръвно още не са сменяни, а даже има помпа в него. И той ми е от 4S-ката с 30пин и преходник. Новите са без кабел, но работи пущината та няма повод да го сменя. И двете си пишат и пазят хронология а и кантара сам разпределя кой от семейството се е теглил и си го записва в профила му. С две думи, препоръчвм им продуктите. Тествани доста продължително. п.п. Това от линка е стария модел. デシスラブ Цитирай
kracode Публикувано Септември 21, 2016 Автор Публикувано Септември 21, 2016 Супер си и благодаря за изчерпателния отговор.Влязох в сайта им и го има за US$ 129.95 × 1,обаче никъде не видях дали е безплатна доставката и за колко време пристига до адрес в България.Има дори някакви пакети с часовници ,ако имаш време би ли ги разгледал и обясниш как точно да поръчам? Цитирай
baronbg Публикувано Септември 21, 2016 Публикувано Септември 21, 2016 Изтегли си приложението от AppStore. Аз поръчвам от там. Регистрираш се и най доло има Withings store От там правиш поръчката. За над 115€ поръчка имаш безплатна доставка. Идва за 7-10 дни. Август ми се забави, вероятно и там почиват тогава. С часовника ( има няколко) ти правят комплексна отстъпка 50€デシスラブ Цитирай
kracode Публикувано Септември 22, 2016 Автор Публикувано Септември 22, 2016 Благодаря много,след малко ще го поръчам ,но какво става с гаранцията и как се процедира ако нещо се случи с техниката,това най-много ме притеснява ? Цитирай
inutero Публикувано Септември 22, 2016 Публикувано Септември 22, 2016 Извинявай, ама наистина ли ти е нужна скъпа джаджа за да отслабнеш? Просто яж по-малко, спти боклуците и си размърдай задника.. Другото са простотии 2 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.